Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, sběratelská |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Fantasy Flight Games |
Autoři: | Richard Garfield |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Hrani v Praze
Tak, kdopak uz ma predobjednano, kdo uvazuje o koupi? Ja mam predobjednano a doufam, ze se nam v Praze vytvori dobra a pravidelne-hrajici skupina:)...
Já ještě váhám... nejdřív si to budu chtít vyzkoušet, jaké to je, a pak se rozhodnu mezi Netrunnerem a X-wingem. oboje dvoje bych s penězma neutáhl:)
agwarty
Ja do toho jdu na 100% a podle hovoru s lidma v Tomovkach se na to chysta hodne lidi, takze o hrace nouze nebude. Uz aby to tu bylo.
sydo
bude brzy, do 14 dnu.
...
Já do toho jdu na 90%. Teda do core setu určitě a pak uvidim. Ale s případnou pravidelností hraní budu asi dost na štíru :-/
100%
Pred-objednané mám u dráčika Toma:-) a do Prahy by som zavítal len kvôli väčším turnajom. :-):-)
Do 1 dnu?
Uaaa:) Asi by to chtel v Tomovych Hrach udelat nejakou nastenku, kam by se zapsali potencionalni hraci, at se nemusime hledat ruzne na netu.
podlehl jsem
a předobjednal u dráčka Toma. Core set si pořídím a pak uvidím, jak a s kým bude možnost hrát.
Předobjednáno
u Radka a Jendy. Napadá mě, co až to dorazí udělat rovnou nějaký zahajovací turnaj v Tomovkách?
Takze.... je to venku! Ted uz jen cekat ,nez to prijde k nam:)
A zahajovaci turnaj nezni spatne. Zalezi na tom, kdy to tomovky naskladni.
Dnesni hrani
Je tu nekdo, kdy by si dneska vecer - 20:20 dal jednu dve hry NR? Mam jen jeden core set, takze only one player avaiable. Balik samozrejme pujcim. Je preconstructed, ale na seznameni se s kartama je to dobry.
PS: Jsem z Prahy:)
aqwarty
Co takhle dřív? V osm už musím být v práci.
zgrywus
Hmmm... ok. V 15h? Mam maximalne 2h, ale to na 2-3 hry staci. A navrhuju se sejit na Morani na tramvaji. Cislo na me: 773 510 023. Mam modrou krosnu dneska.
aqwarty
a nechcete si to zahrat v Tomovkach? Rad se podivam...
rbx
Ok. Tak v 15 v Tomovkach:)
Tomovky
Budu tam.
super
diky chlapi! Tesim se.
Zitra v 20:00 v Praze.
Zahraje si nekdo? Stale cekam az prijdou proxiny, abych mohl udelat aspon 4 core setovy decky ,ale zatim dokazu pujcit jen jeden balik.
Hrani v Praze
Dorazily proxiny, takze muzu pujcit deck zacinajicimu runnerovi i corporaci. Skoro si rikam, ze by stalo za to udelat nejakou predvadecku s vyukovou hrou...
Jinak, ty proxiny z ArtsCow.com jsou v mnohem lepsi kvalite nez original:) Az me vcera prekvapila gramaz tech karet... vypada to, ze prichazeji tezke casy i na FFG. Nebo se proste jen bali mozneho neuspechu a tak to natiskli z min kvalitnich karet...
Předváděčka
Byla by-li taková předváděčka, tak bych se rád přišel podívat. Titul mě velice zajímá, byť bych měl problém se sehnáním protihráče (šance, že by to se mnou hrála manželka je díky komplexnosti a tématu takřka nulová ), ale dle videí na BGG (především toho co v cca 50 minutách přestavuje pravidla) to skutečně vypadá výtečně. Ad karty z ArtsCow, ony jsou všeobecně kvalitnější než většina karet (pocitově, především váhou a povrchem), ovšem bez obalení se „ošoupávají“ (ne ničí!) rychleji než bývá běžné.
to aqwarty
No jestli se bali neuspechu, tak maji hodne spatne obchodniky, protoze odhadovat neuspech hre, kde dodavku vyprodam za 7 minut je hodne spatne.
Predvadecka
Hmmm, mne by se idealne hodil pristi tyden ve stredu odpoledne. Mozna by sel i tenhle patek, ale ten jeste nemam jistej.
Ad kvalita karet: No, treba ffg vydavalo jeste pred dvema lety velmi kvalitni karty do AGOT CCG. Jakmile presli na LCG model, tak kvalita karet klesla, ale byla porad o fous lepsi nez karty z Artscow. Ale U netrunnera je ta kvalita opravdu diametralne jinde. Ne, zebych si nejak zasadne stezoval, ja jsem rad, ze hra je... :-)
karty
No jo holt to bude muset jit do obalu a FFG si namaze kapsu i na obalech :).
Pátek/středa
Pátek by byl ideální a středa je (kdyby takové slove existovalo) ještě ideálnější. Rád se tedy příapdně přijdu podívat.
kvalita
Neceho podobnyho jsem si vsim u Lotra...
a) strachem o neuspech to v pripade FFG nebude urcite :)
b) myslim ze proste optimalizuji naklady. Na CCG format je potreba vysoka kvalita a zivotnost (ala Magic), protoze karty jsou dal obchodovane a vystridaji mnohdy desitky majitelu. S kusovkama LCG se neobchoduje, vetsina jich hracum lezi leta v deskach...
aqwarty
Nechceš to někdy vzít do Ruspiny k AGoTu? Rád bych se na to podíval. Sice vůbec neznám starýho Netrunnera a o tomhle novym toho taky moc nevim, ale stejně by mě to zajímalo jaký to je. Příští týden bych mohl být v Ruspině snad i v přijatelný časy a i s pár novejma balíkama (snad), tak kdyby ses tam objevil taky, tak to klidně přines:)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Holland '44: Operation Market-Garden
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 4 dny