Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, sběratelská |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Fantasy Flight Games |
Autoři: | Richard Garfield |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
chronos protocol tour Bratislava
ahojZdar. Tentokrát mi to nevýjde.. :-(
oficialna pozvanka
http://www.ihrysko.sk/kalendar-podujati/chronos-protocol-international-tour-v-hre-android-netrunner-lcg-12.4.2014.html?page_id=11384
doplnok
Doplnam, že double time je legalny, bude sa hrať 5 kôl swissu bez finale, to je požiadavka FFG. Dobra sprava z toho je, že sa skončí v normalnom ludskom čase :)
Bude nějaký report? :-)
hm...
neviem veru či peto niečo spíše... v každom pripade učasť bola slušná, bolo nas 19, štyria prišli z madarska a štyria z rakuska, hralo sa podla pokynov 5 kôl swisu, prve tri miesta sme brali my domaci, prvy bol peekay (ma decky na netrunerdb, kto chce porzeiť), druhé miesto končo a tretie som obsadil ja.
sam za seba môžem napisať, že sa mi hralo dosť dobre, vychadzalo mi vela vecí. Hral som NBN:MN, a ANDROMEDU
NBN vyhralo všetkých 5 hier, bolo to klasicky astroscript vlačik, s ekonomikou a štandardnými ice-ami, čo bolo prekvapivé, tak bola 3x snare, ktoré som uspešne rozdaval v každej hre v podstate aspon 1-2 boli, kedy pomôžu 3dmg a tag je len plus, a ešte som tam schoval aj jednu katanu, ktorá je tiež dosť nečakana a fungovala krasne :)
Andromeda bola fajn, ale vyhrala len 2 hry z 5tich, išlo tiež o klasicku andromedu, sada breakerov (coroder, gordian, fema, crips) a par eventov, nič prevratné a nové tam nebolo...v prvej hre mi neprišla ekonomika, čo bolo trapenie, odvtedy som bral muligan ak nebola kate, alebo desperado na prvej ruke a potom to už šlo pekne :)
celkovo som bol ja s turnajom velmi spokojný, a teším sa už do viedne, btw, zatial nas ide do viedne 5 istých, možo sa niekto ešte pridá...
report
http://www.ba-rats.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=86:chronosba
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Twilight Imperium 4. edice CZ verze
Akt. cena: 4550 Kč
Končí za: 2 dny