Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Uwe Rosenberg |
Rok vydání: | 2007 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
2.vydanie
Agricola 2.vydáníto pecovarhy
Z tvých uvedených bodů bude součástí druhého vydání pouze bod 1. a bod 2. Rozšíření Ö-pack, X-pack a Č-pack budou možná někdy v létě a velké rozšíření na podzim.
to kren
Jasne, Č-pack, na ten sa veľmi teším, najmä, keď som sám navrhol, aby to bol ČS-pack :-) Verím, že k opravenému "Dodavateli dřeva" sa bude možné jednoducho dostať...
kren
Mozna mas aktualnejsi informace, ale kdyz jsem se bavil s Pogem tak pred mesicem, tak se tvaril, ze O-deck a X-deck by mohly byt uz v dubnu. Ale mozna se to uz zmenilo...
to aneken
Nemám :-), asi jsou tvé informace aktuálnější. Já jsem naposledy byl s Pogem v kontaktu, kdy jsem mu dělal korekturu pro pravidla k Le Havre a to už je nějaký pátek.
die Moorbauern?
Nemáte někdo informace o rozšíření pro Agricolu - Die Moorbauern, zda Mindok uvažuje o tom, že jej vydá v češtině? Nejlépe k datu uvedení v Německu :-)))
to Deth
Příští rok někdy na jaře.
už aby to bylo
už se těším na koníky :-)
rada
Takže pokud dobře chápu, když si teď hru pořídím (mám na ni velký zálusk) tak dostanu komplet českou verzi a to i včetně (nevím neznám neviděl jsem) přelepek na žetonech? Nic není třeba někde shánět, stříhat, lakovat a lepit? Rozbalím a hraji? Díky..
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Canopy (+insert, obaly)
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 2 dny