Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Microsoft Word
Nevíte někdo jestli když mám ve wordovském dokumentu použity různé druhy fontů, jestli jde selektivně nějaký vybraný font vyměnit za jiný?Word
První otázka: Jakou verzi Wordu používáš?
"Lidsky" se to dá udělat jen v případě, že nastavíš formátování stylu odstavce - pak se všem odstavcům, které mají daný styl, změní font (velikost písma, atp.). Pokud je ale dokument "formátovaný" tak, že uživatel psal, psal a v průběhu psaní prostě měnil fonty, tak jedině zkusit něco zbastlit ve VBA a tady nastupuje ta první otázka: Jakou verzi Wordu používáš?
kren
Od verzie 2003 (možno aj skôr?) sa dá použiť vyhľadávanie, v ktorom nastavíš štýl textu, ktorý hľadáš, a tiež štýl textu, ktorým ho nahradíš...
Takže vyhľadáš Arial a zmeníš za Times New Roman bez toho, aby si menil iné parametre. Alebo zmeniš aj iné parametre, napríklad BOLD na ITALIC apod.
to Joe
Mám Office 2007.
Skvělé, skvělé :). To je přesně to co jsem potřeboval. Já jsem si tam v tom vyhledávání a nahrazování vůbec toho tlačítka formát nevšiml. A to jsem to nahrazování používal už milionkrát. Člověk se pořád učí.
Joe díky moc. Je to jedna z nejpřínosnějších odpovědí co jsem za poslední měsíc na nějaký můj dotaz dostal. Strašně mi to pomůže při převodu textu pravidel do grafiky.
kren
Uctivý služebník :-P
to Kren
Pokud se to týká mého překladu pravidel Labyrinthu, tak jsem při psaní používal styly (celkem tři - 1. normální text, 2. herní temíny, 3. názvy karet). Takže to stačí změnit font daného stylu.
to pekische
Ne Labyrinthu se to netýká :).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zeměplocha: Semafory CZ
Akt. cena: 1600 Kč
Končí za: 1 den