Trička Zatrolených - holčičí
(Holčičí, páč kdo si hraje, tak je mladý v jakémkoli věku :-)Barva triček
odpovídá přesně návrhu designu, tj. budou černá (viz odkazy na PDF s designem triček)... Velikost potisku se může propočně trochu lišit podle toho, jak to vyjde
potisk
Je možno si vybírat i formu potisku? Jestli jenom přední strana, nebo musí být potištěny obě strany?
škoda
s těma barvama - líbia by se mi fuchsiová a trolík by se na ní mooooc vyjímal :-)
Ella
že jo, já si zas myslím, že by se moc vyjímal na modré ... dokonce bych byl i ochotný si za to připlatit, zvlášť pokud Zeus tvrdí, že je to kvalitní materiál
naopak černé se mi nelíbí vůbec, to si ani objednávat nebudu
Zeus
Jaké máš velikosti? Chtěl by to i prcek a to by muselo být max. XS. Nebo máš i dětské velikosti?
Dětské velikosti
Klidně mi pošlete objednávku, zkusli bych domluvit toto tričko http://www.finish-pce.cz/fotl/index.php?item=63, cena bez DPH je cca 32 Kč. Takže celkem s DPH by cena přišla asi na 275 Kč, ale nezjišťoval jsem to přímo, takže může být trochu jiná.
Zkusím to pak poslat s celkovou objednávkou a buď to vyjde nebo ne :-( Jo a dětskou velikosti prosím poslat z těchto: 3-4, 5-6, 7-8, 9-11, 12-13, 14-15 (já se v nich vůbec nevyznám (zatím :-)
Přesné velikosti v cm
Uvedl jsem to i do klučičích triček a napíšu ten odkaz i sem. kdyby chtěl někdo přesně vědět v centimetrech rozměry jednotlivých velikostí. Protože firma Finish používá trička Fruit of the Loom, tak jsem si našel stránky firmy Fruit of the Loom a tam u každého trička je na pravé straně odkaz na PDF soubor (download full spec), kde je plná specifikace daného typu trička :D.
http://www.fruitoftheloom.eu/imprint2010/en
Velikosti
A já i sem přidávám velikostní tabulku pro česky mluvící :-) se základními údaji
http://www.fruitoftheloom.unas.cz/informace/velikostni-tabulka/tricka/
velikost ještě koumám
ale typy 3 nebo 1 - jenom škoda, že nejde jiná barva
M
1 pokud ne tak 3
vyzvednu si ho na Zatrolkonu (to mě aspoň donutí přijít, byť se budu stydět :-D)
2xL
1, případně 3 (nebo od každého jedno).
Vyzvednu na ZatroConu, dá-li velký Troll =)
1x L - 1 nebo 3
Tričko vypadá bombasticky, černá mi vůbec nevadí.
Jen jsem se chtěla zeptat, jestli není odlišná cena pro různé velikosti. Na Zatroconu bohužel nebudu, přijedu si do Prahy.Děkuji
1x dětské 7-8 (nebo XS) a 1x dětské 12-13 (nebo XS)
Předání v Praze, protože CON nedám:-(
1x XL, 1xM číslo 1
Kdyby nebyla jednička, tak cokoliv kromě 4.
vyzvednutí
Jo trička si vyzvednu na Zatroconu
1x XL typ 4 (kdyby nebyl tak 1)
osobne v Praze, platba prevodem nebo pri predani
Střih trička
Tak valná většina rozhodla, že bude střih č. 1 (většina ho dala na první místo a nikdo nenapsal, že by tento střih nechtěl).
Dominion
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 11 hodin
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...