Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
sushi
Mám v průběhu léta v plánu uspořádat takovou menší sushi párty u nás na zahradě, pozval by se týpek, kterej ho umí a připravoval by ho a ostatní by ho jedli. K tomu by se mohla zahrát i nějaká ta hra, tak se chci zeptat, jestli by se našel někdo, kdo by se chtěl přidat, zatím jsme tři, manželka sushi nejí :-) Cenově by to vyšlo kolem pětikila, podle toho, co bysme si nechali naservírovat. Celé by se to konalo ve Slaném.Zajimave..
Tva iniciativa nezna mezi :-)
Zni to zajimave, odkud by se braly suroviny? Preci jen teplo a syrove ryby (i kdyz ne nutne).. neni nejlepsi kombinace :)
Polda
toho se taky obávám, jako kvalita asi nebude jako v sushipointu (i když tam šli taky hodně dolů), ale chodím k nim na sushi celkem pravidelně a poměr cena/chuť je to super, asi to mají mražené...
Suši
Masa bych se nebál. V jedný kuchařce z minulého režimu jsem našel, že nemáme-li rybu, můžeme ji v suši nahradit třeba párkem :-))))
Ja se rád k suši-herní party připojím, ale volný víkend budu mít až první týden v srpnu.
Vinas
Rouhaci! Prvni tyden v srpnu je WarCon! Jinak ja bych se klidne pridal, ale zalezi na terminu.
Vinas
jj, jak říká sydo, je warcon, ale viděl bych to tak na půlku srpna?
sushi
Slyšel jsem někoho říkat sushi? Já bych se klidně přidal, pokud to časově půjde. :-) V sushipointu jsem nebyl, my občas zajdeme do Makakiko na running sushi, jinak si děláme hlavně doma. Na kdy bys to viděl?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Scythe - promo karty (18 ks)
Akt. cena: 30 €
Končí za: 5 dnů