Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Spolubydlící v Praze???
Najdu nějakého fajn člověka na bydlení v Praze?? Zatím jen takhle stručně ale co nejdříve doplním informace.. :)Jenda
Ty bydlis v Praze a jeste ses neozval, ty kryso?;)
Takže je to jasné
...Jenda se stěhuje k Anekenovům mezi krabice s hrama :) Šťastný to muž :)
Jinak jsem zvědavá, jak tohle dopadne :)
Co??
Kam se to stěhuji?? Tak zvažoval jsem to ale bez spolubydlícího nemám šanci..hledám tam nějakou práci..
To Aneken
Nebydlím, spíš o tom uvažuji... Ale bez toho spolubydlícího nemám šanci, nebo kdyby jsi o něčem věděl byl bych vděčný.. :)
Spolubydlící
Mrkni se zatím sem
http://www.spolubydlici.cz/cz/nabidka.php?action=go&oblast=1&druh=1
Já se určitě poptám po známých :)
To ikri
Děkuji ale pamatuj.. žádný Eurohráč! :D ( nééé.. :) )
Hm hm :)
Píšu si -
podmínka: musí mít rád Dostihy a sázky
re
Jendo, najdi si hoknu v Brně, bydlet můžeš u mě a po večerech budem šoupat pinzetama ASL ;-)
upřesnění popisu spolubydlící pro Jendu:
90-60-90
:-)
tajemná
co z toho je sbírka her a co wish list?
Ele
90-60-90 mám taky na wishlistu :D
Eyron
To je ovsem solidni navrh!!!;)
To Eyron
Kamaráde, šel bych hned! :D A to si piš, že by jsme pařili pořád! :) Ale musím být v Praze.. Což je škoda.. :)Ale moc děkuji.. super nabídka!
add wishlist..
Žádnou babu nehledám. mám jich plné zuby! :D Ale spolubydlící bych bral, pač je to víc v klidu.. :) Člověk pak neleze přes lahve a něčí trenky! :D
SSZGSA
No, já když bydlel s dvěma holkama tak se zas všude sušily podprdy a koupelna byla obsypaná různými prostředky, jejichž účel raději nechci znát. A to nemluvím o 8 druzích šamponů na vaně a intimních mýdlech...
SSZGSA
Nechápu co máš proti láhvím.Láhve sou důležité.Kdysi sem z nich měl postavenou knihovnu. Každé patro knížek podepřené čtyřma flaškama od Jamesona.Nejdražší knihovna na světě.Na druhou stranu postavit takovou knihovnu byla ohromná legrace. Chtělo to ovšem čas a odhodlání.
...
Jenda v Praze! Hohóóóó, začínám mít tušení o probděných nocích :D hele, Jeníku, jestli nic neseženeš, tak můžeš zatím přebývat u mě na Kladně.. já to přítelkyni nějak vysvětlím :D
haloo, haloo
pomozte prosim Jendovi, chysta pro vas prekvapeni :-)
jendo
skončíš u Bendera v komoře
Jenda
Kdyz sem do tebe stouchal pred mesicem ze bys ses mel ostehovat do Prahy, ze vsichni hraci jsou tady, necekal jsem ze to vezme tak rychlej smer :)
spolubydlící
Hm, tak zatím jsem nikoho neobjevila :( , ale kolegyně se ještě poptají v práci, tam se hodně spolubydlí...
A třeba mně ještě něco napadne.
pozdě...
Škoda, že jsem na tohle vlákno narazil až teď - měsíc zpátky jsem taky sháněl, kam (a s kým) v Praze hlavu složit. Nakonec jsem sehnal ohromný byt s dostatkem spolubydlících i her, abychom založili soukromou hernu :)
:)
Tak co lidi? Nějaká změna? Hledám spolubydlícího v Praze.. Byt bych měl mít..:)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Duna: Impérium + všechna rozšíření, obaly
Akt. cena: 4500 Kč
Končí za: 5 dnů