Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodej Cz - Sk
Máte zkušenosti? Jak hru nejvýhodněji poslat ze Slovenska a zároveň jak tam poslat nejlépe peníze. Moje banka chce za převod 250 Kč.Což je víc jak 10 procent převáděné částky. Děkuji předem za rady.Slovensko
FIO banka má platby na Slovensko zdarma.
Zásilkovna
Posílat přes Zásilkovnu na dobírku - poštovné je asi 100-120 Kč, zaplatíš včetně hry při převzetí. Posílající na Slovensku pak obdrží odpovídající částku v eurech.
Už jsem takto koupil jednu hru ze Slovenska, i jsem na Slovensko prodal a posílal.
Samozřejmě nevýhodou je, že kupující i prodávající musí mít pobočku Zásilkovny v dosahu, což by nemusel být zas takový problém. Prodávající se musí zaregistrovat, vyplnit údaje o zásilce a vytisknout čárový kód, ale to by už vůbec neměl být problém.
Sk cz
Na posilani urcite zasilkovna. Musis sice venovat par minut registraci ale da se to.
Z cech na slovesko jeste ulozenka opacne to bohuzel nejde ( pro FO pro PO to problem neni )
Pokud jde o ptabu tak mam fio s kc i € uctem tak pokud bys poteboval muzu to zaplatit za tebe a posles mi ekvivalent na ucet.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zombie teenz od 1 kč
Akt. cena: 20 Kč
Končí za: 5 dnů