Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Podezřelé příhozy
Ahoj, dokáže tu nějaký správce prověřit IP adresy přihazujících např. ve srovnání s prodávajícím? Kolikrát se mi stane, že v aukcích najednou přihodí nějaký noname týpek bez historie nějakou skokovou částku a zase zmizí. Lze to v průběhu aukce nějak nahlásit? DíkyDivodej
Jak myslíš, že zmizí? Jakože se neukáže dokud ho někdo nepřhodí? :D To je si myslim celkem normální...a pokud přihodí velkou částku a někdo ho potom přehodí, tak je to asi tim, že přihodil rovnou maximum toho co je ochotnej dát a pak když ho někdo přehodí, tak už je mu to jedno a dál se neúčastní :)
Já to tak taky někdy dělávám - než se přetahovat po dvaceti korunách, tak tam radši rovnou přihodim třeba "litr" a tim se to vždy výrazně pročistí a většinou s tim i eliminuje prodlužování aukce :)
Podezřelé to je, ale ve většině případů je to uplně v pořádku...lidi se tu registrujou třeba jen kvůli tomu jednomu nákupu, protože tady je bazar přímo na to :)
Peet
Taky už tu mám něco oddraženo, takže trochu tuším. Stává se mi to třeba u aukcí, kde prodávající je převážně zaměřen na prodej. Takový podezřelý přihazující není úplně nový účet (i když někdy taky), jen je úplně prázdný. Přijít do aukce, hodit svoje maximum a pak zmizet je sice možné, ale ne úplně obvyklé. Když to uděláš ty, nepřekvapí mě to. U účtu, co je tu 3 roky a nemá žádnou historiii, žádné hry, žádná hodnocení her mi to obvyklé nepřijde.
Divodej
Bolo by to naozaj zaujímavé sa pozrieť na IP adresy predávajúcich a prihadzujúcich :-)
Aj mne sa už stalo,že prihadzuje človek,a je to proste podozrivé,nevyplnený účet,prosto nič,čo tu drvivá väčšina ľudí má.Ale čo už ,je to take ľudské vytrieskať z predaja čo najviac.
Peet
Takové přihazování je ok,někomu se opravdu nechce přihazovat po malých částkách.
Ale jsou tu prodejci,nemá cenu jmenovat(to by bylo zase nářku ,jak jsou poctiví).Prodavájí nové hry a příhozy u nich jsou někdy opravdu k smíchu. A někdy se cena vyšplhá výše, než jde pořídit nová v obchodě :+).
Divodej
Trochu se to tady už řešilo, protože některé účty mají u sebe varování, že bylo zjištěno, že si tento člověk přihazuje na vlastní aukce.
Já jsme tu spíše v roli kupujícího a popravdě...každý tu nakoupí za takovou cenu, kterou sám nabízí. Pokud je ceny příliš vysoká (i třeba uměle vyhnaná podezřelým účtem), tak nikomu nebrání v aukci nepokračovat.
Samozřejmě pak se může ukázat, pokud by hru vyhrál dotyčný "podezřelý" účet a po týdne ji k prodeji nabízel ten samý prodávající....pak to bude zřejmé.
Ať je to jakkoliv, asi je to v pořádku, neboť je to vše o svobodné vůli "koupit / nekoupit"
Korenar
Nesouhlasim s tvrzenim "je to o svobodne vuli koupit/nekoupit", ale to je jine tema.
Osobne si myslim, ze na vine je do jiste miry system prodluzovani aukci. Toto se tu hodne davno resilo a nebyla vule ze strany Dia na tom neco menit.
Nedavno jsem tu neco zkousel vydrazit, ale vzdal jsem to a zustavam verny kup ted, coz tu posledni dobou neni moc videt a nebo si to radsi koupim za plnou cenu v obchode.
Bazar
Musím říci, že od určité doby se to tu v bazaru velmi zlepšilo a nevidím v něm žádný problém. Přihazuju jen pokud danou hru chci koupit a cena je pro mě ještě úměrná a nemusí být za vším hned nějaký podvod. Jenom Aukcí kup teď je v současné době něco přes 100, tak bych neřekl, že už nejsou tolik vidět.
Rozsáhlá diskuse zde:
https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/namety-a-pripominky-1/zneuzivani-bazaru-7883/
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lords of Hellas - Terrain expansion
Akt. cena: 659 Kč
Končí za: 7 hodin