Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Poděkování Mindoku
Před nedávnem jsem si na zdejším bazaru koupil starší hru Údolí králů, kterou v češtině vydal Mindok. Bohužel měla hra několik nedostatků, na které jsem nebyl předem upozorněn. Konkrétně byla pravidla místy popsaná propiskou, čtyři karty poničené od zubů jakéhosi menšího tvora a herní plán byl na přehybu obstojně rozdrbaný. Jelikož už hra není delší dobu na trhu, nebyl jsem si jistý, jestli k ní budou v Mindoku mít k dispozici náhradní komponenty. A jelikož jsem po nich chtěl výměnu většího množství obsahu, napsal jsem jim, že za něj rád zaplatím. Odpověď z Mindoku přišla záhy a byla více než vstřícná. Nejen, že mi poškozené komponenty vyměnili, ale navíc trvali na tom, že za to ani nic nechtějí.:-)
Tak to je od nich pekné.
Práve včera sme si to doma po dlhej dlhej dobe zahrali. Je to parádna hra. Potom som si to na bgg poznačil a zistil som ,že to bola už 51 hra. A stále baví :-)
poděkování
MINDOK má naprosto příkladný přístup k zákazníkům co se týče chybějících komponent. 2 konkrétní případy mohu říct ze své zkušenosti.
Ve starší rodinné hře MONDO se nám pokazil budík (minutka ve tvaru zeměkoule) která hráčům odměřuje čas. 6 minut pak trvalo asi 3,5 minuty. Budík nám promptně vyměnili za druhý.
Ke hře Master of Orion jsme nedostali v kamenném obchodě 2 další karty rádců o kterých je v CZ pravidlech zmínka nicméně asi byly ve finále vydavatelem vypuštěny. Ale i tyto nám Mindok promptně zaslali, za což jim patří dík.
Schválně jsem v předchozích větách použil dvakrát slovo "promptně" protože v jejich případě se jedná o okamžitou reakci.
připojuji se
Taktéž s Mindokem pouze pozitivní zkušenost :)
Kupoval jsem Adrenalin CZ a v krabici chyběly plastové lebky + jedna figurka byla "podivně" slepena. Mindok okamžitě poslal lebky a novou figurku :)
Díky
Pripajam sa
Tiez mam s Mindokom a nahradnymi komponentami iba skvele skusenosti. Palec hore!
A to iste aj REXhry, Albi a Blackfire.
Mindok dakujem
Chcel by som sa takto verejne podakovat za az neuveritelny hračsky support mindoku. Kupili sme si azul a jedna cervena dlazdica bola zle vylisovana a mala ostre hrany, neriesil som. Potom sa "nám" podarilo obliat komplet great western trail, schytali to hlavne karty. Vela z nich sa zvlnilo a znicilo. Tak som skusil napisat do mindoku ci sa nedaju kupit karty a ci nemaju jednu cervenu dlazdicu navyse. Do 5pracovnych dni (z prahy do bratislavy) som si nasiel v schranke obalku s kartami a dlazdicou! Neuveritelne, naozaj dakujeme!
Mia san mia...
Potlesk
Pro Mindok i MalcomReynolds, že spustil tuhle vlnu pozitivního feedbacku!
Tady je: https://goo.gl/aUfZx5
Hvězdní kapitáni - poškozená krabice
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 1 den