Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
MS ve Florballu
sledujete někdo, předpokládám, že minimálně The Hammer's family se kouká :). Já to kdysi chvíli hrál, tak se z nostalgie dívám. První dva zápasy mi nějak utekly, ale vzhledem k těm výsledkům a soupeřům nebylo nějak extra o co stát :). S Nory jsem stihl jen posledních 10 min, ale ty byly nejkritičtější, škoda, že tak snad přišli o vedení. A dneska s Estonskem jsem to sledoval celé, a to byl teda mazec. Hráli jsme hodně špatně, ale díky golmanům Kafky a Rytycha jsme to udřeli na tu výhru na nájezdy :). Zítra po zkoušce ve škole jsi jdu pro nějaké gamesky (civka, 51st State, Dominion: Prosperity a jeden BP do warhammeru :) ) a urychleneně spěchám domů na čtvrtfinále proti hostujícím Finům. Jsem zvědav, jak se s s tím naši poperou. Po dnešním utkání mohou jen překvapit :)re
Byl to takový mazec, že jsem ve vyrovnání již ani nedoufal. Škoda břevna z půlky 5min před koncem, a pak jsem již jen koukal a držel palce. Nájezdy byly zvládnuty bravurně, všechna čest. Na semifinále budu určitě koukat.
MS
Samozřejmě, že Hammer´s family MS sleduje, jak jen to jde. Bohužel ty přestýdenní vysílací časy nám moc nevyhovují :( protože skoro furt trénujeme :) I včerejší dramatický zápas jsme trávili vlastním tréninkem a zprávy z utkání tak zajišťovala manželka po telefonu :) Škoda, že alespoň ty nájezdy jsem nestihl, to musela být vysoká škola...
Myslím, že Finové jsou teď velkým favoritem a budeme to mít hóóódně těžké....
MS
No po predvedene hre proti Norum (poslednich 10 minut) a pak proti Estonsku (cely zapas) bych si nedelal ani iluze o medaily. Finy temito vykony neni realne, a pak nejspis pujdeme na Svycary, a tam si myslim ze to bude dosti tezke.
Jedine ze by snad kluky nekdo polil nejakou zivou vodou aby se troska zvedli.
taky jsem sledovala
byť nechtěně
zkusme doufat...
po těch předvedených výkonech můžeme obravdu jen překvapit. A když přihlédneme na excelentní výkony obou golmanů, tak úplně beznadějně to nevypadá :). Každopádně Finsko je Finsko :). Ale čekám kvalitní útočnou podívanou, žádné betonování obrany, takže se těším.
šance
určitě je, byť velmi malá...ale vzpomeňme nedávné MS v hokeji, vždyť kdo by si na naše vsadil po zápase s Nory :( a jak to nakonec dopadlo :) jen jestli mají naši florbalisté svého Jágra, který by jim promluvil do duše...třeba Zálesný by mohl...
btw. Estonsko je vlastně takové Béčko Finska, takže i když to tak nezní, úplní nazdárkové to nejsou a spolu s Nory a Lotyši a někdy i Rusy se na silnou čtyřku docela tlačí...
The Hammer
Zálesný, ten určitě, to je sólista jak prase a hraje jen proto aby dával góly a vylepšil si kanadské bodování. To je naprostý antitýmový hráč a pochybuju, že to je ten pravý hráč na promluvení do duše :)
Zálesný
No dyť je taky jediný profesionál mezi ryzími amatéry, tak to potřebuje jako koza drbání :)
Ale hráče neznám, nevím, jaký kdo je, mám co dělat, abych si zapamatoval svých 80 svěřenců :)
florbal
přispěvek pozdě ale přece, taky jsem sledoval pač jsem to ještě do loňska hrál, ale moc mě kluci nenatchli, výsledek sice docela dobrej a když bylo vidět jak si nás třeba ti finové dávají tak se ještě mame co učit.
paladin91
to každopádně, ale Švycary jsme rozbili pěkně. Patříme ke 4 nejlepším Florbalovým zemím a letos jsme jednu velmoc porazili, takže podle mě super výsledek
beholder
jj, souhlas vysledek super, ale koukat se na tu "naši" hru je o dost těžší než sledovat ten severskej "balet" . Já byl hlavně zklamanej tím výběrem do repre (dle mě dost hroznej)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Palm laboratory
Akt. cena: 521 Kč
Končí za: 21 hodin