Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Drazsi hry od dubna?
Od dubna ma dojit k novelizaci zákona od DPH a má se rozšířit seznam zemí podléhající DPH mimo evropskou unii. Zejména o USA a Čínu. Veškeré zboží nad 22 euro pak bude při dovozu dodaněno. Znamená to zdražení deskových her? Jsou mezi námi majitelé obchodů, tak co Vy na to?IN
Neee, my uz totiz tak nejak tu DPH prirazku platime dnes, a to i z postovneho;), jelikoz to delame jako byznys. Takze nas se tohle vubec netyka...
DPH
Ahoj, už jste někdo platil nové DPH při objednávce z USA?
Jak to probíhá - složenka, či co? :)
A kolik to dělá?
Do těch 22 Eur se počítá jen cena zboží (bez poštovného)?
Díky!! :)
to ikri
kdyz jsem objednaval luk z japonska tak mi natvrdo vyssi sazbou zdanili i postovne (ktere bylo uvedeno jako samostatna polozka na prilozene fakture)
ikri
Pocita se to i z postovneho, proste z celych nakladu zaplatis DPH. U fyzickych osob bys to mela platit na poste takovou zvlastni slozenkou pri prevzeti...
to aneken
imho zalezi od dopravce. nekteri to zdani a ocli za tebe a pak jim to zpetne vyplacis pri predani zbozi
A kolik je to?
20 procent?
ikri
ano, 20%
ndru
Tak to by nemelo, pro CR je proste dulezita celkova cena te veci, vcetne dopravy, z te vypocitavas DPH. Pokud je to jinak, je to proste chybne, i kdyz nerikam, ze se to nemuze stat, o tom, ze celnici jsou velci kouzelnici, jsem se uz presvedcil;)
Díky...
...za odpovědi :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pán Prstenů: Putování po Středozemi
Akt. cena: 1600 Kč
Končí za: 21 hodin