dotaz na záchodové prkénko
V poslední době trávím hodně času na záchodě učením, čtením pravidel atp. Zajímalo by mě, jestli někdo neznáte nějaké vymakané upgrady, jak si zpříjemnit tento pobyt. DíkyWC
Jestli je to dotaz konkrétně na záchodové prkénko, doporučuji před usednutím dát dolů
zachod
Už Hemingway měl na záchodě knihovnicku a taky hudba neuškodí
Vysedávání na WC
tu si někdo koleduje o zdravotní problémy:-)
Ringo
Je pravda, že když člověku zdřevění noha, tak je to dost nebezpečný. Známý naší rodiny vstal, ušel pár kroků a pak najednou nedošlápl a zlomil si nohu :D To je asi nejbizarnější zranění, co znám.
Havěťok
Víš, které jsou ty věci, jež učiní muže v životě šťastným?
Havelock
Doporučuji tohle - když natáhneš struny, můžeš si i ve volných chvilkách mezi učením brnkat:
http://www.redferret.net/?p=7742
Jinak jsi mě teda vážně pobavil :D
Rock on, baby.
Havelock
Strejda jednou usedl kolem 2 rano na WC s nejakym pripitomelym tetrisem. Kdyz se rozhodnul, ze se po trech hodinach hrani nekdy kolem pate hodiny zvedne, vubec ho nenapadlo, ze to asi nepujde a divil se, ze se jen tak bezvladne svezl na zem:-)
Havelock
jj, je to potíž, nejhorší je když člověk spontánně načne novou stránku těsně před tím než začně tuhnutí a chce ji prostě dočíst :)
Ringo
Tak přesně tuhle zkušenost mám taky. Hodina Tetrisu a taky jsem žuchnul :D
příjemný relax
Jedna z věcí, ve kterých muže nikdy nepochopím :)
Do této místnosti zavítám až když je to naprosto nutné a pobyt v ní omezuji na naprosto nezbytnou dobu :D
Představa, že tam trávím více času, je pro mne stejně lákavá, jako si třeba sednout holým zadkem přímo na hnůj a při tom hrát Tetris :D
Havelock
hele, nejsi ty ten muj sterejda? :-DDD
ikri
Neřekl bych, že je to mužská záležitost. Znám i ženský, co tam vydrží trůnit zbytečně dlouho. Já naopak mám stejnej přístup jako Ty.
.
Ringo: Taky mě to napadlo :D
halbarad: To je naprosto individuální. Jeden můj kamarád ze střední odmalička sbíral kačery donaldy, ze záchoda nevylezl dřív, než ten časák přelouskal. Divný bylo, když to pak už znal nazpaměť a v 25 to stále hláškuje :D Na druhou stranu znám i takové, kteří se pomalu toho záchoda štítí a tak pospíchají, div se neroztrhnou a potom půl hodiny sténá bolestí :D
halbarad
Jsme rádi, že jsi naše seriozní téma degradoval na seznamku.
Elenistar
Já neřikám tak ani tak, ale na moje slova dojde.
...
Hadejte, odkud tohle pisu :) ja osobne si tu musim vzdycky neco cist. S nastupem smartphonu uz to neni tak palcive, ale obcas jsem musel vzit zavdek i etiketou od cistice atd.
Sydo
v práci si ze mě taky dělaj srandu, že jednou tu wifi odpojí ať neblokuju tak dlouho kabinku :-)
Jinak nebýt dlouhého vysedávání na WC asi bych neuměl žádnou hru, protože ideální místo na čtení pravidel.
téma
Celá tahle záležitost mě tak pobavila, že jsem se chichotala ještě před spaním, rušila rodinu a málem byla vykázána z ložnice :D
A teď ještě ta etiketa od čističe...
Kdysi dávno
nostalgicky vzpominam na konec ZS a sva stredoskolska leta. To mi totiz ten zmineny strejda jednou koupil takovy stylovy temny komix Lips Tullian, o takovem loupeznikovi nekdy tusim ze 17 nebo 18 stoleti a vzdycky jsemsi to braval na WC a nevylezl, dokud jsem to cele neprecetl:-) Co jsem se tam nacetl ABC specialu, hlavne Ztraceny svet a pak ten, co si nezvpomenu jak se jmenuje, bylo to o valce lidi s roboty, kteri se vzbourili na zemi a zachranovala to expedice, kterase vracela z nejake cesty a zastavkou na stanici na mesici zjistila, ze neco neni v poradku.
Pak jsem na WC jako dite hraval Gamebook Na rozkaz krale.
Samozrejme jsem citaval na WC i knihy. Ale posledni dobou se mi tam taky nechce sedet dele nez je nezbytne nutne:-)
Ringo
Mas minus za zapomenuti Vzpoury Mozku :)
ringo
Vzpoura mozků
http://medvidek.us/ikke/knihy/vzpoura%20mozku/index.htm
A pokud jedeš i v tomhle tak doporučuju následující odkaz:
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=e7424191-af8d-4710-bc13-47ec86ce3d22
....
pomalu vzpomínám,hledám i píšu.... zas mě někdo předepsal....:o)
petrin
dik za tip na cache - jestli nekdy budeme v tech koncinach..
Sydo
no jo, no, jsem si ted nemohl vzpomenout:-) Pritom jsem to cetl snad 50x:-) Nemce proste nezastavis:-)
Jo, a nezminil jsem Ctyrlistky. Muj nejoblibenejsi Poklad Kapitana Kida, naposledy jem ho cetl na WC asi pred rokem:-)
sydo
Jo smartphone je zlo. Zrovna jsem si tohle vlákno přečetl na záchodě. Já doma ferove ohlasuji E tam budu déle aby si pak někdo nestěžoval. Akorát jsem si nějak blbě nastavil mail account tak nemůžu řešit.ranní poštu
Vysoké napětí - Všechny PROMO karty + BONUS
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 11 dnů
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...