Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Call of Cthulhu
Jelikož mé mimo pracovní povinosti klesly téměř na nulu, hraju:-) Dostal jsem se k této PC hře a musím jí doporučit všem nadšencům Arkhamu. Odehrává se v Innsmouthu. Jedná se sice o střílečku, ale hodně hororově laděnou. Zbrań jsem našel až ve třtí kapitole:-) takže neustále utíkám před prapodivně změněnými obyvately a všichni, snad, normální kolem mne umírají:-)Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
musím potvrdit. Sice střílečky moc nehraju, ale tahle je dobrá a má výbornou atmosféru (hororovou). Sice mě ta hra tak frustrovala, že jsem ji odinstaloval asi v třetine, ale pak mi to nedalo nainstaloval znovu a dohrál. Hlavní hrdina Jack Walters je sice polda(bývalý, než se zbláznil :) ), ale není to žádný superman. Má strach, třese se, rozostřuje se mu vidění a má motáky když dlouho vidí něco nepříjemného apod. A to vše pocítíte taky ,respektive bude se vám neustále třást obraz, rozostřovat atd...Což je hrozně fajn a přidává to na atmosféře ale zároveň jsem z toho byl celý nervózní a frustrovaný a taky to nejde kdykoliv uložit, jsou tam savepointy. Pro fanoušky akčních her a fanoušky Lovecrafta je to nutnost ;)
Beholder
já to hraju zásadně v noci, takže si pak cestou na záchod rozsvicím:-)
Boldrick
jj, hrát takové hry v noci je moc příjemné, člověka to hodí do takové pohody a krásně se usíná :D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Core Space Gates of Ry Sa
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 22 hodin