Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bud proklet, Trohate!
trohat prodal svou herni dusi! Namisto slibovaneho vikendu u burcaku, Talismanu a Battle for Normandy dal prednost jihoceskym zenam. Vznasim nad nim timto straslivou kletbu:sydo
Naprostý souhlas!
Vůbec nechápu, jak mohl mě, ozzyho, syda, Obluda a další vyměnit za nějaké ženské!
Jako bychom mu nestačili, nebo co ;)
sydo
Ja ho naopak velmi dobre chapem aj ked je tam ten burciak!
brblo
Tak tak, kdo by se paktoval se známým vulgaristou!
Jeje
Jak vidim ty minusy, opet cekam, kdy prileti banhammer :/ ale toto rouhani jsem nemohl prejit mlcenim :)
+++++ ale jenom jeden
Já ti tam kliknul + ;), aby zas nebyl průšvih.
z minusov
Si nic nerobte,mne sa minule podarilo nazbierat -12bodov v diskusii.
Kren
Diky nacelniku, ze ses me zastal!
!!!
navrhuju ho na prvni dalsi akci utopit v zetonkach z Carcasonne... mensi trest si takovy hrich nezaslouzi... :D
brblo
třeba ted trhneš rekord
Elenistar
Místo slov, činy!
ad brblo a mínusy
Já bych Dia moc neprovokoval, minule už vypadal fakt naštvaně a nezapomeňte, že vyhrožoval prodejem Zatrolenek. Až to koupí BlackFire nebo někdo takový, tak se budem ještě hodně divit.
Hehe...
Hehehele, téhle diskusi jsem se sám od srdce zasmál, protože jsem nenarazil na žádnou urážku a navíc z toho nadsazka primo kape... Takže díky (i za to, že se na mě v kanclu lidi podivně dívají, že jsem tak vytlemený :-).
sydo
Já bych mu naopak rodidla přičarovala, ať ví, zač je toho loket.
Takhle to neni žádnej trest. :-P
Ikri
Dobry napad, kletbu upravim.
Zeus: diky :)
Talisman
po odpadnutí Trohata a jeho prokletí v žábu máme místo u stolu, takže pokud máte někdo zájem o megahustopekelnou talismaní akci, tak se urychleně dopravte do slaného, kde bude čekat kachna, pivo, talisman a sydo! PRo zájemce si prý sydo roztočí žetonky na bradavkách!
...
kdybych tu nerozjizdel vecirek ve dvou se svym streptokokem, hned bych uvazoval, ze za vami vyrazim :D
...
Ono někdy objetí krásné ženy je lepší než šestka na kostce...nebo ne?
Hmm
Kachna jiz voni domem, myslim, ze nejvetsi trest pro trohata bude, ze tu nebude. Udav se zenami, rouhaci! :D
...
Zatimco trohat si uziva se zenami, my si tu olizujeme biskupy.
to sydo
No nevím, nevím, to bych s Trohatem klidně měnil ;-)
Kadaver
ja uz ted taky, hrat Talisman se Siaronem nema cenu. Craft 11, hafec predmetu... Nastesti s ozzym mamw burcak a zpev. Prave pejeme Hrabinhuv hit "Kdyz te pomiluje kun".
siaron
je zemědělec! takový erteple jsem v životě neviděl! A za to může trohat! Nechť se tvá rodidla opotřebují a tvá ústa jsou jako kánoj staré ženy!
talisman
Melo by byt receno, ze sem jezdit puvodne vubec, ale vubec nechtel, v predtuse ocekavaneho prubehu .. ale ozzy me div na kolenou neprosil, na kachynku nalakal, piveckem pocastoval, slivovickou poctil ... takze jsem mu pak musel prijet natrhnout rit, a na oplatku ho nechat vyhrat dungeon quest :)
Siaron
Příště se nenecháme ukecat a prostě začneš jako žába, bez debat :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Divocina SA
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 18 hodin