Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kent
Ja si dycky neco koupim doma na Morave, tu v Praze jsem mel smulu na presle...:(
Kent
Doma ve sklepe...vlastni produkce :-)
79Kč/litr v Tescu
prý z CHATEAU LEDNICE, tak snad jo :)..., ale bylo to dobré :)
70/litr
V práci na Brněnské přehradě máme červenej i bílej. Než stihne přejít, tak ho prodáme nebo ho vykoupí pracovníci. Třeba včera jsme prodali víc jak 10 litrů. U mě v ledničce je to teď stálice.
Kent
ted prave cerveny burcak za 83,- z vinoteky v Revnicich. Dal jsem si dva kalisky a mel jsem ji jak z praku. Je dobrouckej, kupoval jsem ho vcera a dnes uz je pekne nakvaseny. Jinak mam v letosni burcakove sezone asi uz rekord, ted uz mam doma osmy litr. Jenze me to vzdycky hrozne umrtvi. Popijim, popijim a najednou se vzbudim ve tri rano u televize :-))
burcak
Naposled jsem mel burcak u Ozzyho a dopadlo to tak, ze misto Normandie jsme celou noc behali na hajzl :)
to all:
No včera sem koupil jako že pro ženu 2 litry od souseda naproti. Nakonec si žena dala dvě deci a zbytek sem do sebe naládoval sám. Dnes mi byalo nějak divně a to sem musel s mladým na šachy. :-8
Ale je to síla, za kolik se prodává. Já to měl za 40,- litr. Čučím teda jak se "čecháčci" škubou. No jo, je to byznys.
No..
Celý den kolem toho poletuju jak motýl a vypadá to že tak za dvě hoďky to bude tak akorát.ve sklepě to šumí jak v ůlu.
rbx
Panecku, 83 Kc za litr, to je teda peklo. V Brne je normalni cena tak 50 Kc. Osm litru je dobre, to uz jsi toho vypil minimalne tolik, kolik mas krve, to sa musi;)
aneken
prave dosrkavam ten osmy litr a cena je opravdu pekelna :-(
re
Mě strašně pobavil ten překlep v názvu diskuse :)
Chvíli mi trvalo, než jsem pochopila, co by mohl být "bučák" :D
Jinak si vzpomínám, že jsem ho loni kupovala za 120 za PETku, takže litr za 90, ale litr neprodávali. Tak se na to musí. Člověk se pořád učí.
Prozradím vám sladké tajemství
Když si burčák koupím v práci, tak mám litr za krásných 30 korun - to je totiž nákupní cena. Jen abyste si udělali představu, kolik mají naraženo, když to prodávají za 80-90 kaček.
Vixton
To nie je tajomstvo,aj vinari sa potrebuju nabalit.Chodil som robievat do vinohradu a poviem Ti nie je to ziadna sranda.
brblo
No to je mi jasné, v mém případě se nabaluje jak vinař, tak prodejce. Prodejce to má od vinaře za 30, tak myslím, že vinař to vyrobí tak možná za polovičku. Business is business. Chápu, jaká s tím musí být drbačka na vinohradu, hlídání ve sklepě, neustále být doma...
Vixton
No drbačka s tím sice je ale prodat víno v burčáku je lepší kšeft než hotové víno.Nemusíš se s tím celý rok piplat a hlavně seš bez rizika že něco během toho dlouhého období neposerš,což se stane tak lehko že ani nevíš. A cena vína u malovinaře není o tolik větší než u toho burčáku,Třeba u nás když chceš za litr 45 kaček tak si pomalu vydřiduch.Jinak první múj letošní burčák sem nestihl neb sem byl v hokně a přešel.Eště že ho nemosím.
to Ikri
No jo ten název.... :-)) Nějak mi to uniklo. to jsem měl právě v sobě ty 2 lity. :-D
to all:
Tak pánové a dámy, ten teda je. Akorátní.... :-P
Ted mi přinesl súsed od naproti ze sklepa. Júúú, ještě že mám zítra dovolenú, ide sa ke tchánovi sbírat. :-))
Kent
Ale Ti zavidim,burcakova sezona a Ja marod zavrety doma.
Kent
ja vcera koupil dalsich 5 litru bileho, litr za 63 a to bylo uplne neco jineho, nez to predtim. Vyborna zalezitost! Myslim, ze po letosni bučákové sezone budu zdravy jako řípa :-)
rbx
To si piš. Nadarmo se tomu neříká "penicilín". :-))
Zítra si zase dám do trumpety. :-P
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Odemkni! Hrdinská dobrodružství: Vhoďte minci CZ
Akt. cena: 169 Kč
Končí za: 1 den