Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
oblubene destinacie
trosku sme dnes rozobrali s Krenom Mongolsko, aku mate osobnu skusenost , ktora krajina vam sadla ? Synovia boli v Amerike , city a aj velky kanon , vsade poliaci a vietnamci , aj cinanci . Starsi beha casto do Ciny . Zatial poradie najkrajsich a najcistejsich krajin : Mongolsko , Kuba , Chorvatsko .Já hlasuju ...
... pro Řecko. Musím oponovat s Chorvatskem a jeho "čistotou". Ono asi hodně záleží, kde člověk je. Já byla v Chorvatsku jednou a v moři jsem plavala mezi vložkama (ano, dámské vložky!), igeliťákama, slupkama od melounů, bramborama a jiným sajrajtem.
Řecko
Taverny, gyros, olivy, Uzo, pěkná krajina a pohodička u vody. To můžu :)
Řecko
Miluju tamní kulturu a hlavně lidi. Jsou uplně jiní, uvolněnější a stále milí. Ještě jsem nenarazila na protivného Řeka, a to jsem byla v Řecku tak osmkrát. Teda kromě jednoho delegáta, ale ten žije částečně i u nás, takže je jasné, kde to pochytil :-(. Řecko má u mě plus i za jejich dokonalou mytologii. Nějaká Bible se může jít s prominutím zahrabat.
Turecko
je krajina,kde nam bolo velmi fajn.Vedia sa o turistov dobre postarat.Z Grecka som bol na Krete a Santorini.Chorvatsko v pohode bol som vo Vrsare a na ostrove Pag v Povljane.Tento rok som bol prvy krat v Bulharsku a tam uz bol trochu neporiadok ale co sa tyka plaze,hotela super.Nemam dobre skusenosti s Tuniskom tak tam uz to bol brutal co sa tyka neporiadku.Mne robia dovolenky aj domaci,ako sa spravaju a celkova atmosfera.
Španělsko
byl jsem tam sice 1x, ale udelalo to na me asi nejvetsi dojem. V Chorvatsku - byvale Jugoslavii, kde jsem byl poprve u more to byl sice asi neopakovatelny atmosfericky zazitek, ale v tom Spanelsku to bylo takove proste nejak lepsi:-)
ringo
Do Spanielska sme sa chystali tento rok,konkretne na Mallorku ale vyhralo to Bulharsko.Nabuduci rok to dufam uz vyjde.Co som sa bavil z ludmi tak velka spokojnost.
Skotsko a Katalánsko
Edinburgh a Barcelona
Slovinsko
sice moc more nemaji ale maji krasnou prirodu, je to blizko a lidi jsou tam uzasni
Chorvatsko a severozápadní Polsko
Chorvatsko, pro architekturu, krajina Mayovek a relativně čisté moře.
Severozápadní Polsko - pro historický fesťák na který jezdím, tamní pláže a malé dřevné kostelíky v lužních lesích na okraji vesniček.
Měsíční krajina mezi Mostem a Chomutovem
Pro nádherný pocit vesmírné prázdnoty a samoty
Andalusie (ale i obecně Španělsko) a Irsko
Moc jsem toho zatím nenacestoval, ale tyhle 2 země mi fakt učarovaly.
Madarsko
nemaju more ale fantasticka kuchyna,vina a kopec historickych pamiatok.
Slovensko
Málem bych na něj zapomněla. Nádherná je Považská dolina a hřebeny Javorníku.
Latinska Amerika
Zatim jsem byl v Mexiku, ve Venezuele a Belize a hodlam se do LA brzo vratit.
Rumunsko
Krasna priroda, mili lide a neopakovatelne zazitky z rumunskych zeleznic :) rad se tam vracim.
Rakusko
To my uplne vypadlo z hlavy,noblesna Vieden a moja laska Salzburg.Vsade cisto ludia usmiaty,vzdy ochotny pomoct.
sydo
Jj, Rumunsko mam taky rad. Krasne hory, krasne zeny, levno... Jen nekteri Rumuni jsou takovi hodne balkansti;)
aneken
Krasne zeny?
brblo
JJ, Rumunky jsou moc pekne.
aneken
Boli sme v lete v Bulharsku a bola tam kopa Rumunok ale vsetky seredne,postavy v pohode ale do tvare ako nase romky.
Madeira
úžasná subtropická příroda, na koupání to tam moc není, ale pro nenáročnou turistiku (hlavně procházky kolem levád) naprosto ideální
Hellas
Včera som sa vrátil z okruhu Atény-Korint-Mykény-Epidauros-Nauplion-Olympia-Naupaktos-Delfy-Meteora, a opäť som raz musel zaplakať, že kresťanskí fanatici zatvorili Akadémiu, zakázali Hry a Divadlo, obmedzili ľudské myslenie. Mohli sme už MOŽNO lietať do vesmíru o 5 storočí skôr, a dožívať sa vyššieho veku...
Hellada je vysoko, hneď po Slovenskom Raji :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Na louce: Kniha dobrodružství Nová
Akt. cena: 610 Kč
Končí za: 1 den