Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
U čeho je lepší znovuhratelnost? Klonové války vs Boj o bradavice
Ahoj,
potřebuju poradit u které hry je lepší znovuhratelnost.
Star wars klonové války vs. Harry Potter boj o bradavice.
Případně jinou koop hru pro děti.
Hrát se bude hlavně s dětma.
Díky
Klonové války jsem nehrála, ale u Boje o Bradavice jsem měla už někdy ve 4. ročníku při prvním hraní pocit, že je to kapku furt na jedno brdo. :)
K Harrymu:
Pokud nehraješ s dětmi, nemá cenu hrát ročník 1-6 podruhé. Za mne znovuhratelnost nula, nikdy jsem to znovu nehrál.
V sedmém ročníku sice hra stále není žádná výzva, ale aspoň jsou tam všechna pravidla a možnosti. Řešíme to vlastními úkoly, jako pro dokončení hry musíme mít také maximum životů apod.
Pokud ti "sedmička" sedne, znovuhratelnost mi nepřipadá špatná, protože pokaždé se dostaneš k jiným kartám a nepřátelé jdou v jiném pořadí (spíše se jinak potkají zároveň), což tě nutí v ten okamžik hrát trochu jinak. Za mne má Sedmý ročník má spíše problém délku partie - na to, jaká je to blbůstka.
Znovuhratelnost také mohou řešit rozšíření. Já mám to první české - zvedlo to obtížnost i zábavnost. Bohužel to také zničilo hru, protože jsou nutně potřeba najít karty pouze z rozšíření a to vzhledem k velikosti balíku nemusí vůbec nastat (smíchá se všech 7 ročníků+rozšíření). Výhru tak rozhodne mnohem více, kdy/jestli tyto karty dojdou, než samotný herní um hráčů.
Také moc nedoporučuji používat všechny promo karty, protože již tak snadnou hru některé hodně ulehčují.
@Morph U nás vedú SW Klonové Války. Harry Potter má znovuhrateľnosť nula (a popravde nás ani nebavil).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Cryptic Nature (KS)
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 3 dny