Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
tvorba vlastni hry
Uz jsem nad tvorbou vlastni hry uvazoval nekolikrat, ale naposled koupeny Esians ve mne tuhle myslenku znovu probudil a to celkem dost vazne:) Chtel bych tedy zkusit jako prvni "vytvorit" vlastni karetni hru. Bud ciste karetni nebo karty a k tomu max. par kartonovejch zetonu a nejaka herni plocha.dodatek
a samozrejme jsem mel na mysli zatim bez grafiky jen herni system...:)
:)
jj.. vobec to nie je jednoduche -ak to nema byt zas len do suplika.
Sameho ma prekvapilo, kolko je to roboty(som na to sam),uz par mesiacov minam nie malo casu a energie prave na to..ale zatial ma to stale desne bavi a tesi... :) pracujem momentalne uz na pravidlach a pomaly na prototype..
apropo, Zatrolene som nasiel, ked som si robil maly marketingovy prieskum..ale odvtedy sem chodim pravidelne:D
ak by to niekoho zaujimalo, nieco som nedavno 'zverejnil' ( http://kyberia.sk/id/4593947/ -snad neva,ze je to v slovencine:) ..tam sa da nieco vycitat, aj ked isto nie vsetko;)..
(a urcite ma potesi kazdy nazor...najlepsie konstruktivny;)
..urcite nechcem tento fajny serverik spamovat..ale ked uz si otvoril tu diskusiu..;)
A o tvorbe hry (ako takej) sa da bavit imho donekonecna, takze kludne.. :))
..a drzim palce v Tvojom snazeni! go for it! :)
Podo...
Vsak nespamujes, radi zjistime, co se kuti. Naopak, na strankach je desne moc textu, zkus nam to shrnout:) Ja taky delam na jednom prototypu, bude to karetni hra, tymova, vyhradne pro ctyri:) Teda jestli to bude fungovat:)
aneken
hehe lenivy si citat,co! ono je to tam dost naznacena, najme v bode 4 (vela toho nie je, pozri pozorne;) ..a ako som uz Volodovi do posty pisal, to,ze nie je z toho textu jasna predstava 'ako to cele vyzera' je umysel, chapes.. ale staviam na originalite, tak sa nechaj prekvapit na testingu, nebude to nic, co si kedy zazil;)))))
.inak je to hra pre 4 hracov (event. 2), kazdy za jednu stranu sa podla scenara a cielov snazi byt lepsi samozrejme.. ma to 'strategicku' cast a 'RPG', obe aj nezavislo.. a kazda hra(144 resp.cca900) moze byt ina, pretoze kazda 'zlozka hry' ma niekolko variant..
ale hlavne, nebude to pre lenivcov! :P ..ono treba aj vynalozit energiu a nieco sa naucit, aby boli pristupne vsetky jednoduche moznosti, sak to nie je len tak s nie jednoduchymi hrami, predsa! :)
..zhrnut sa to da ako relativne otvoreny, variabilny herny system pre kazdu naladu...ehm;))
a parada,ze tvoris! ako si na tom? aka je tema/pribeh? ..a na testing si ma urcite zapis (teda ak bude otvoreny;) ..fungovat bude, neboj! (o.i. kartova platforma ma vela vyhod!!)
drzim palce v praci a urcite priebezne posun info o statuse!:)
ty karetky jsou nejak popularni
taky jsem na zacatku vyvoje
jen nevim jestli nejdriv psat povidky ze sveta. do ktereho se opak zasadi hra nebo naopak
a pak
jednak rpg svety a jednak mechaniky (e;
to byly doby
Konec?
Jak pokračujete na svých projektech? Skončili jste, nebo jste už hru vydali? Sám teď sháním nějaké informace o tvorbě deskovek a narazil jsem na toto vlákno, tak se ptám... .
konec
nepokracujeme
stav
Momentálně mám deskoherní projekty "On Hold", protože programuji hru pro Windows Phone, ale brzy se toto téma opět stane aktuálním..ostatně jako každý rok:))
.
já svou hru dotáhl až do prototypu a přihlásil do soutěže (to je ale asi 5 let nazpět). Od té doby mám v hlavě další myšlenku, ale stagnuje to.
Zdravím :)
Chtěl bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo by měl zájem pomoct nám s návrhem deskové verze video hry, na které právě pracujeme. Jedná se o Conanem inspirovanou fantasy akční plošinovku.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Run Run Run!
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 7 dnů