Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Tipy na deskovky s aplikací
Ahoj,
chtěl bych se zeptat na vaše tipy deskovek, které ke hraní využívají aplikaci.
Doma se nám líbí #Cesty osudu a hledáme nějakou další - nejlépe příběhovku.
Vím o #Pán Prstenů: Putování po Středozemi , ale dokázali byste doporučit nějakou další hru a třeba se i podělit o zkušenosti s ní(pokud jste ji hráli).
Díky moc! :)
Mihal
Live long and prosper.
#ISS Vanguard - snad nejlepších kampaňovka, co jsem kdy hrál. Aplikace je teda jen doprovodná pro atmosféru na voiceover logů, místo knížky. A nebyla předabovaná do češtiny. Ale rozhodně doporučuju.
---------------------------------------------------
správce katalogu her, vydavatelů a autorů
#Descent: Výpravy do temnot (2. edice)
#Meeple Circus ale len pre staršie Androidy
Scénářová figurková hra ze světa Lovecratova Arkham horroru. V podstatě gamebook, kde objevuješ mapu a příběh. Hrajeme rádi, ale ne moc často, bo to mívá delší herní dobu (my jsme většinou na dvojnásobku toho, co je slibováno) a hra je záměrně nastavená tak, že hráče dost drtí. Vysoký podíl náhody - nic pro eurohráče.
Výtečná detektivka. Appka ti ukazuje různé výslechy a důkazy - jako bys měl akta v počítači. Velmi atmosférické.
#První Marťané: Dobrodružství na rudé planetě
Ještě jsem nehrála.Vychází z #Robinson Crusoe: Dobrodružství na Prokletém ostrově a je (prý) trochu opruz to rozchodit.
Nehrála jsem. V appce je prý velmi povedený dabing.
Sci-fi v reálném čase. Docela sranda. Je to hodně na postřeh a rychlé reakce.
#Kronika zločinu: 1400 a #Kronika zločinu a další z této série. Detektivky. Do apky skenuješ QR kódy karet. Já hrála jen tu druhou jmenovanou a přišla mi herně nudnější než výše jmenovaný Detektiv. O 1400 ještě uvažuji, prý to jsou dobře napsané detektivky. Ale to neustálé skenování mě trochu prudilo, přišlo mi, že být to komplet hra v mobilu, stačilo by. Efektní je prohlížení 3D místa činu jako bys ho snímal kamerou mobilu.
Super!
Moc děkuji za komenty s tipama.
Určitě něco z toho vybereme :)
^^^
Live long and prosper.
U některých her je možnost hrát to s aplikací, ale jde to i bez ní. Třeba příběhový #Tainted Grail: Pád Avalonu, tam jsem ho hrál s aplikací misto listování tou knížkou. Dál třeba #Gloomhaven nebo #Gloomhaven: Lví chřtán lze hrát volitelně s aplikací a je to podstatné ulehčení obsluhy té hry. A určitě bych se podíval na #První Marťané: Dobrodružství na rudé planetě, jak tady někdo psal. Já to teď hraju, mám za sebou 5 ze 6 základních scénářů, dohrál jsem do konce kampaň Labyrint noci a je to skvělý. I když trochu náročnější na rozchození hry…
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Parky - Insert Original/Zatmenie/Divocina- 3v1
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 11 dnů