Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Řešení převozu 1-2 kusů her klasického rozměru.
Zdravím,
hledám řešení převozu jednoho až dvou kusů her velikosti Teraformace Mars(základ) a podobně velké.
Deskoherní batohy pro mě ztrácí význam. Nikdy nevezu více jak 2 klasické krabice a dvě malé hry. Takže ¾ batohu/tašky nikdy nenaplním ale zase mě nebaví furt všechno balit do bublinkovky a pasovat do auta mezi kufry a tašky.
Děkuji předem za rady.
Já hry dávám do pevné přepravky, místo kolem vyplním dalšími věcmi co jsou křehčí, třeba půllitrem apod. Nakonec mikinou, aby to tam nelétalo.
Zkus se poohlédnout v rybářských potřebách. Kdysi jsem tam pořídil brašnu přes rameno, kde do větší kapsy se dvě hry vešly a do menší přední kapsy i pár malých her. Ten větší prostor v brašně měl i oddělitelné přepážky na suchý zip, takže vše šlo celkem pěkně přizpůsobit.
Většinou převážím v plátěné nákupní tašce (třeba z Lidlu).
Na běžné krabice (30*30*10) se mi na osvědčila obyčejná sportovní taška přes rameno. Dvě se tam krásně vejdou a mám jistotu že to někde nezapomenu.
IKEA taška
Jestli to chápu správně, tak chceš primárně řešení do auta.
Zkus se podívat v Ikei na produkt DRÖNA. Aby ta krabice nejezdila, tak ji podšij suchým zipem.
Jestli to máš na nějaké větší přenášení, tak v DC je batoh, velký jak příruční zavazadlo do letadla (Travel 500 Organizer 40 l), kam dáš dvě hry “na stojáka” a ještě ti zbyde nějaké místo pro další věci.
Případně vygoogli zarážky do kufru auta.
Pro převoz jedné krabice a malé karetky mohl stačit pomalu každý batoh na notebook.
Moc děkuji za rady. Určitě mi to pomůže.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
RobotiCS
Akt. cena: 99 Kč
Končí za: 3 dny