Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Party hra pre 4 (možno vlkodlaci za úplňku?)
Ahojte,
hľadám jednoduchú party hru pre 4. Má to byť niečo jednoduché a zábavné. Najviac ma zaujala hra #Vlkodlaci za úplňku, tam sa ale bojím, že to v 4roch nebude ono. Viete mi poradiť, či sa to dá hrať v 4roch. Poprípade viete o nejakej podobnej hre, ktorá by fungovala v 4roch?
Ešte som pozeral na hru #Milostný dopis ale tam si už nie som istý ako veľmi zábavné by to bolo. Vlkodlaci mi svojim konceptom prídu na párty o dosť zábavnejší ako Milostný dopis.
Ak by ste mali tip na nejakú inú párty hru pre 4roch, tak kľudne dajte vedieť.
U nás se ve čtyřech jako party hraje nejčastěji #Blafuj , #Túry Můry , #Drakiáda: Čas letí, #Slon přes palubu nebo #KABO. Pokud máme party hraci večer, stihneme je vystřídat všechny, pokud hrajeme něco “většího”, tak něco z toho pak hrajeme na “dojezd”.
S různými skupinami měly vždy velký úspěch #Obrázky – napovídání fotek třeba pomocí kvádrů, kamínků matice 3x3.
Jinak třeba #Párty Alias v různých verzích – napovídání slov nejdřív libovolně, pak jedním slovem a pak pantomimou.
---
Pomáhám s překlady pro Fox in the Box a testováním her pro Ion Game Design.
Za mě:
#Dixit , #Představ si - alternativy ke klasickým aktivitám ve smyslu napovídáš ostatní hádají (dixit), a představsi pantomima bez trapnosti předvádění
#Coup - angličtina je snadná, rychlá blafovačka, zajímavější než milostný dopis, člověk musí blafovat a je tam zajímavá interakce (alternativa #Coup: Rebellion G54 )
+1 k #Blafuj a #Túry Můry . #Insider je v podobné váhové kategorii. Z her, který jsou trochu víc social deduction (jako Vlkodlaci), tak podle mě v celku dobře ve 4 funguje #Pekelný stroj: Moriarty vs. Sherlock. #Dixit ve 4 není nic moc.
novy MLEM, ale uz je to vetsi nez jen par karticek
#Milostný dopis určitě nezklame. Rychlé, skladné, zábavné,… A třeba i #Scout nebo #Mascarade, či nějaký #Safari Bar.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 4 dny