Nekaretní deskovky

Hoj, nemám ještě takový přehled v deskovkách a po nakoupení pár karetek jsem si říkal, že bych obohatil začínající sbírku taky o nějaké ty ostatní. Napadlo mě ale, zda nejsou ještě nějaké další tipu #Karak 2 a #Carcassonne, kde se nevyskytují karty vůbec. Nic proti pár kartám v ostatních deskovkách nemám a taky určitě někdy pořídím, ale tohle mě napadlo čistě ze zvědavosti :) Ideálně nějaké větší jako právě uvedené.. šachy, jenga apod. samozřejmě znám

13.5.2024 08:47:39

napr.

#Metro či #Skylands 

#Azul a jeho varianty

v princípe aj #Caverna: Sedláci z jeskyní kde sú karty len kvôli zamiešaniu akcií

#Kingdomino 

#Factory Funner 

#Project L 

všemožné kockové hry, napr. zo série #Railroad Ink: Azurově modrá edice 

je toho hromada :) väčšina teda nie je nejaká väčšia ako si uviedol (okrem Caverny)

13.5.2024 09:11:06 | Upraveno autorem (porovnej)

#Kroniky Avelu 

13.5.2024 09:41:45

Nova sbírka se zaslouží pořádnou hru, takže #Eclipse: Second Dawn for the Galaxy 

🤭

13.5.2024 09:52:16

#Suburbia (Second edition) a #Zámky šíleného krále Ludvíka - jsou dost podobné vůči mechanice

#On Mars a #Bot Factory - od Vitala Lacerdy, jsou sice dražší ale kvalita komponent a herních mechanik je dobrá

#Barrage - poměrně složité euro, ale třeba #Ostrov je jednoduchá a škodící party hra s náhodou

Hry s kostkami - moc je nemám jelikož nemám moc rád náhodu, ale třeba zakreslovačky Roll and Write - #Railroad Ink: Bohatě zelená edice a dalši edice

13.5.2024 11:57:59 | Upraveno autorem (porovnej)

Napadá mě třeba #Tzolk'in: Mayský kalendář a #Clans of Caledonia

13.5.2024 12:50:29

Ze své sbírky vybírám třeba #Blitzkrieg! nebo #Caesar!: Ovládněte Řím ve 20 minutách

Kostkovku #Nations: The Dice Game

Přikládání dílků v #Patchwork

13.5.2024 13:58:08

#Terra Mystica nebo velmi podobné #Gaia Project: Galaxie Terra Mystica, #Age of Innovation. Ale oproti #Carcassonne je to složitá hra.

16.5.2024 15:55:11

Z těch, co tu ještě nezazněly, mě ještě napadá

#Hive

#Tokaido Duo

#Akropolis

#Alenčina zahrádka

#Century: Zázraky Východu

#Karuba

#Mini Express

#Moře a Souš

#Queendomino

#Robin Hood a jeho dobrodružství

#Santorini (v základní verzi hry bez bohů)

#Širé pláně 

17.5.2024 09:40:09 | Upraveno autorem (porovnej)

Vo svojej zbierke mam: #Praga Caput Regni  – strategicka euro hra (point salad) s mechanizmami: rondel, action selection, tile placement.

19.5.2024 22:57:53

Takenoko - na kartách sou zobrazeny jen úkoly.

20.5.2024 07:22:54

Některé hry,kde karty nejsou to nejdůležitější :

Bora Bora,Burgundské hrady, Fresco, Le Havre, Madeira, Maharaja, Navegador, Ostrov Skye, Puerto Rico, Qwixx, Sagrada, Troyes, Zahrada.

25.5.2024 23:05:15

Vybíráme z Bazaru

První Marťané - Dobrodružství na rudé planetě
První Marťané - Dobrodružství na rudé planetě
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 57 minut

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas