Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Něco jako starý dobrý Kubrt
Zásadně odmítám hrát nejrůznější sci-fi a fantasy kooperativní kostkové ameritrashe, protože přímo nesnáším hry s velkým podílem náhody. Ale už od dob, kdy Kubrt pro Deskofobii dělal nejrůznější let´s play videa, mě baví se na ně dívat. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli nevíte o nějakém českém nebo anglickém kanále na YouTube, kde jsou taková videa ke shlédnutí? Na hře mi ani tak nezáleží, protože ji stejně nekoupím, spíš se mi jedná o to, aby to byla opravdu zábava. Něco jako Kubrtův Eldritch Horror nebo Robinson. Ovšem pozor, pokud se jedná o nějakou kampaňovou hru, nechci, aby tam byl pouze první scénář (na který se můžu podívat prakticky kdekoliv), ale pokud možno celá kampaň.
Too old to Rock'n'roll, too young to die.
Rob's Gaming Table by mohol mat to co hladas.
Ale jo. To vypadá slušně. Celkem pestrý výběr her. Ještě se chci zeptat, jestli je to ale i zábavné? Protože ta videa jsou velmi dlouhá (klidně i 7 hodin), tak mi jde o to, abych nekoukal na člověka, který u toho polovinu času sedí a tiše rozmýšlí další tah.
EDIT: Teď jsem se díval, že třeba video ke Castles of Burgundy trvá tři a půl hodiny??? Vždyť ve dvou to je hra tak na 90 minut max.
@BuenoExcellente - https://www.youtube.com/channel/UC7X8wLG-27nykK915Bk_Ojg
Co treba Rahdo a jeho Runthroughs videa - https://www.youtube.com/@rahdo - mele u toho celou dobu ;)
Mně strašně baví lets playe Colina z Meet me at the table. On to fakt prožívá, začal jsem sledováním Nemesis Untold stories a dodnes na to vzpomínám.
Rahda v žádném případě. On ty hry vždy rozehrává, jen aby je přiblížil divákům a málokdy je dohraje. Toho Colina taky ani omylem. Několik jeho videí jsem viděl a strašně mě štvalo, že to má obvykle schéma špatné televizní show - nedaří se, nedaří, ale pak se to zlomí, přijde zázračný hod a všechno dobře dopadne. Jenže před tím hodem je vždycky střih. A když se to stalo několikát, přestal jsem se na něj dívat, protože mu zkrátka nevěřím.
slovensky:
Nithrania
na multiplayer:
No Rolls Barred
tady sleduji prevazne solo hry, ale nabizi i multiplayer:
Heavy Cardboard
Gaming Rules!
ciste solo:
No Fluff Solo Gaming with John LaRuffa
Box of Delights
Rob's Gaming table to ma straaaasne roztahane. Ty jeho videa by se mela osekat alespon o tretinu.
Rahdo je dobry pro novacky, taky jsem na nem zacinal. Ale pro pokrocile uz nedoporucuji.
@Junik I tobě děkuju za tipy. A díky za názor na Roba. Koukal jsem na délku těch videí a když jsem zjistil, že hry, které znám, v jeho podání trvají zhruba třikrát déle než když hraju já, řekl jsem si, že to nebude to, co hledám, protože já hlavně chci, aby ten let's play měl šťávu.
Jinak před chvílí jsem po mnoha a mnoha letech opět dokoukal toho Kubrtova Robinsona a jelikož už jsem si nepamatoval, jak to dopadlo, dobře jsem se u toho bavil. A to Robinson patří mezi hry, o nichž jsem kdysi prohlásil, že už je nikdy nechci hrát.
No nic, asi si zopakuju i ten Eldritch Horror a pak se vrhnu na ty vaše tipy.
Ahoj,
já doporučuji Rickyho Royala a jeho Box of Delights. Pokudti nevadí má starší videa, tak nad těmi jeho staršími jsem já strávil dlouhé hodiny (poslední dobou na koukání na videa čas moc nemám):
https://www.youtube.com/channel/UCdyvGEgHQNI8CEcAxbeLPIQ
...................................................................
Odvážný dobrodruh
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Blood rage
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 39 minut