Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kde hrát v Praze?
Zdravím,
Můžete se prosím podělit o své tipy a zkušenosti, kde se dají dobře hrát hry v Praze? Nejde mi o specializoané podniky, kde se dají hry půjčit a jsou k tomu přímo určené, těch je na internetu dost. Spíše by mě zajímaly klasické podniky - hospody, kavárny atd… které jsou vhodné pro hraní s kamarády, ať už třeba přístup obsluhy, stoly a další věci, co jsou k hraní podstatné.
Budu rád, pokud se podělíte o své zkušenosti a nasdílíte své tipy.
Díky,
Lukáš
Neumím odpovědět definitivně, ale také mám z něčeho začit. Mám poblíž 2 hospody kde částo mají volné stoly - půjdu tam rovnou a zeptám se co na to myslejí - to asi bude nejférovější varianta. Mohou doporučit den/čas kdy je to méně obsazeno a podmínky. To je moje očekávání, jaká bude realita - uvidím a povím.
Pak druhá myšlenka - zkusit DDM. Mám nedaleko DDM Praha 4 a ne moc daleko DDM Modřany. V Modřanech byl dříve klub, ale jak jsem pochopil už po nějakou dobu nefunguje. Také potom sdílím svoje zkušenosti.
Nemám moc konkrétních typů. Nikdy se na mě ale nějaká obsluha v Praze v žádný hospodě (i sebevětší knajpě) netvářila blbě, když jsem vytáhl deskovku. Takže pokud zrovna někde nemají mikro stolky a fakt blbý světlo, tak bych prostě zkoušel místní podniky a podporoval je.
Obecně mi přijde, že docela dobře fungujou výčepy druhý cenový, protože tam bývá méně lidi, větší klid a často mají překvapivě hezký a velký stoly.
Z konkrétních podniků, který už trochu na deskovky “hrajou” můžu zmínit Čajovna a Čajový bar Peklo, nebe, ráj na Žižkově nebo Čajový klub U hedvábné chobotnice.
Rád si poslechnu ale nějaký neprovařený nový místa, který zkusit.
Geekárna kousek od Anděla. Je to něco mezi barem a kavárnou a deskoherní skupinky tam chodí hrát často. Některé stoly jsou větší, jiné menší, světlo taky jak u kterého stolu, ale dá se vybrat.
My chodíme hrát do restaurace v Ikee. Nandáme si jídlo a kafe na tácy, sedneme ke stolku/stolu, pokrafeme a vytáhneme hru. Bývají to hezká uvolněná odpoledne.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bastille
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 1 den