Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Jakou sólo hru?
Citrusy nebo Velkoměsto? Nebo jinou? (v podobné cenové relaci). Děkuji.
solo hry me nebavi, ale velkomesto a palm island nejsou spatne
Nebe v plamenech je moc fajn a Konec věků je jako sólo náročný, ale skvělý. A ještě pokukuji po Imperium, to také vypadá jako pěkné sólo. Dále Palm Island stojí zato - milá oddychovka.
Jestli chceš něco náročnějších, tak Lví chřtán jde jako sólo, ale já si ho jako sólo koupil a přešel jsem na to ho hrát s někým.
Citrusy, Velkoměsto (Sprawlopolis), One Deck Dungeon, One Deck Dungeon:Forest of Shadow, Palm Island - všechny tyto hry lze pořídit (a pořídil jsem si) Print and Play, takže jen za cenu papíru, obalů na karty a náplně do tiskárny. Pravda, u One Deck Dungeon docela dost stojí ty kostky… Vytisknout a vyzkoušet :o)
Já hraju tak z 90 procent jen sólo a když se podívám na tabulku, kolik času jsem odehrál v jednotlivých hrách, tak nejvíc jsem hrál hru #Hunters, The: German U-Boats at War, 1939-43 a je to opravdu moje nejoblíbenější sólo hra. Je mimo nastavenou cenovou relaci a asi už tady ani není k dostání, ale na BGG jsou teoreticky ke stáhnutí a vytisknutí všechny potřebné věci. Než jsem tu hru koupil, tak jsem nad tím dumal, jestli to tisknout, nebo koupit a nakonec jsem koupil a nelituju :o) I ty žetonky se dají nakonec vyrobit, teď jsem právě do této hry dělal 370 žetonů lodí (ke stažení na BGG, někde v galerii jsou fotky), protože mě hrozně nebavilo si v té hře na ty lodě házet a pak to zapisovat.
@Martinus71 Hunters už skutečně k dostání u nás nejsou, ale na Světu her jsou k mání další dva díly série - #Beneath the Med: Regia Marina at Sea 1940-1943 a #Hunted, the: Twilight of the U-Boats, 1943-45
-----------------------------------
Autor blogu Války v jednom
www.valkyvjednom.blogspot.cz
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Sedm draků
Akt. cena: 110 Kč
Končí za: 20 hodin