Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Interaktivní a škodící hry
Ahoj, chtěl bych poprosit doporučení na hry, které jsou hodně interaktivní a zároveň “škodící”. Hodně nás baví Libertalia a třeba Blood Rage. Něco velmi kompetitivního, co není jen o tom, že někam vlezete s workerem, ale aktivně protihráči lezete do zelí. Díky :)
Co takhle ROOT? Tam je při plném počtu interakce (rozbij někomu držku a zboř mu domeček) plná mapa.
#Sator Arepo Tenet Opera Rotas: Malleus Maleficarum
#18CZ: Počátek železnice v Českých zemích (celkově 18xx hry)
Niečo z krátkych #Minutová říše: Legendy
Pokud vás baví Blood Rage, rozhodně bych šla po Ankh: Bohové Egypta, nebo Kmotr od Langa. Ty hry jsou na stejný princip, ale každá úplně jiná. A pokud hrajete agresivně, tak to může být opravdu hodně konfliktní.
Moc všem děkuju za super doporučení, rozhodně z nich něco vyberu :)
Ještě bch doplnil herní klasik jako
Kemet
Cyclady
Rozhodně #Tyrants of the Underdark - má to spád, je to jednoduché, variabilní a dobře se to hraje. Interakce je tam víc než dost.
Dále #Vault of Dragons - amerithrash area control taktéž ze světa DnD a melete se tam mezi sebou neustále.
Poslední mě napadá menší karetní hra #Troll, která je taktéž dost přímo škodící.
Neco delsiho, zato ostrejsiho - Pax Romana, Space Empires, Fief, Twilight Imperium…
Neco kratsiho (do sest hodin :D) - Stret civilizaci, Merchants and Marauders, Successors…
#Vampire: The Masquerade – Vendeta trochu opomíjené hra, ale za mě super
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The Opulent [EN]
Akt. cena: 25 €
Končí za: 3 dny