Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Herní skládací stůl
Zdravím, chtěl bych se zeptat nemám doma moc místa na velký herní stůl tak sháním nějaký skládací stůl co rozložím zahrajeme co chceme a zase složím a uklidím, teďka otázka jaký rozměr, hrajeme hlavně Zaklínače starý svět a WoW Wrath of the lich king a podobné hry, myslíte že by stačil stůl D 86 x Š 86 x V 71 (cm)? Nebo máte někdo nějaký takový stůl co třeba máte doma?
Používáne tyto a jsme s nima spokojení https://www.tentino.cz/skladaci-stul-180x76-cm-puleny-ubrus-zdarma/
sváteční účastník JOUOB.castu
Přesně na ten jsem se díval ale říkal jsem si jestli 180 není moc :-)
Já mám tento:
https://www.lanitgarden.cz/rozkladaci-stul-lifetime-80221-80317-122-cm/
Ale je to málo :(
--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life
Také používám cateringový stůl (viz předchozí příspěvek) 180x75 a na většinu her je to tak akorát. Třeba na Euthii je to jen tak tak :D
@Holcik Není to moc, jestli chceš mít trochu pohodlí u hry, tak zjistíš, že je to akorát.
sváteční účastník JOUOB.castu
A co třeba vzít 2 desky ze staré skříně, ty seříznout na požadovaný rozměr a spojit na panty. Potom lze položit na stůl co doma člověk má a hrát podle potřeby.
Já to tak v zimě praktikuji, když potřebuji desku na rozsáhlejší hry. V létě mám pod pergolou stůl velký.
Netuším, jestli ti to bude k něčemu dobrý, ale podělím se o svou zkušenost.
Já nedostatek místa vyřešil koupí stolových desek 100x60 z IKEA (LINNMON). Koupil jsem 3 + 12 šroubovacích noh ADILS za 100ku. Podle potřeby z toho poskládám buď stůl 120x100 (2 desky 8 noh) a nebo 180x100. Menší rozměr stačí na většinu klasik co hraju s dětma + zvládne i hodně normálních her. Větší a delší hry jistí velký stůl, kdy už je to vpodstatě rozměr na 99% deskovek. Po hraní to zas hodím pod postel, kam to vklidu vše vejde. Dřív sem na to měl dvě velké desky z klasického dřeva, ale ty už byly těžké a skončilo to na tom, že se mi to nechtělo vytahovat. Tohle je velmi lehounké, ale překvapivě odolné. Seskládáno nespočetněkrát a přežilo to i celovíkendové hraní na chatě kam sem to vzal.
Konstrukčně: Abych neměl nohu vedle nohy, tak sem to vyřešil tak, že stůl na menší rozměr mám klasiky u každé desky 2 a 2 nohy po kraji a na vnitřní straně nohy tak 30 cm od kraje na střed. Pokud potřebuju třetí díl, tak tam mám nohy na kratší stranu podobně , ale na delší víc na střed. Je ale pak potřeba mít po stranách L profily, které se k sobě přišroubují a stůl je pak krásně stabilní a nohy nezavazí.
Seskládání trvá tak 5 minut, protože se musí našroubovat nohy a pak k sobě zafixovat boky kvůli stabilitě, ale pokud to mám poskládané celý víkend, tak je odměnou to, že to je praktiky hraní na plnohodnotným stole s dostatečnou šířkou i délkou, kde těch 76 cm u catteringových stolů nemusí stačit. Pokud to ale chceš jen vytáhnout, zahrát a pak hned zas schovat, tak to na to moc není. Na to je to moc pracné a na to je lepší ten stůl co už tu ostatní uváděli.
Já nic nekomplikoval, šel do IKEA a tam vybral STORNÄS. Není ale skládací, pouze rozkládací. Největší výhoda je stabilita - stůl je pevný jak od truhláře. Další výhoda je, že u her do 4 hráčů nebývá potřeba jej rozložit. Nevýhoda je samozřejmě výchozí větší velikost (nejde jej snadno složit a šoupnout za skříň).
https://www.ikea.com/cz/cs/p/stornaes-rozkladaci-stul-moridlo-antik-40176846/
Díky za rady :-) , nakonec jsem vybral https://www.tentino.cz/skladaci-stul-180x76-cm-puleny-ubrus-zdarma/?variantId=21000. Takový ideální cena/výkon.
Ten stůl je fajn. Akorát bacha na to, že deska stolu není úplně tvrdý plast. Když se o něj někdo opře lokty a dlouho přemýšlí, zůstanou po něm dva důlky, které se časem více méně zase srovnají.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kingdom Rush: Trhlina v čase - Hra jako nová
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 7 dnů