Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Generace Z (cca 2000–2013)
Po celou dobu, co na Zatrolenkách jsem, mě zajímalo, kolik lidí z generace Z narozené po roce 2000 tady má založený účet..:)
Já jsem si zde například účet založil v roce 2018 s tím, že jsem ročník 2003..;) Uživatelský účet jsem si zde zakládal poté, co jsem se léčil s OCD a těžkou depresí na psychiatrii, neboť jsem chtěl toho ve škole sám po sobě velice moc – dvojka byla pro mne špatná známka..:D Potřeboval jsem tak povolit a najít nový smysl a náplň života, pro který tu chci zde být..:)
Momentálně studuji na Hellichovce se zaměřením na grafický design a měl bych od července nastoupit do jednoho z českých vydavatelství deskových her..:)
Pojďme zde rozproudit diskuzi..;)
Jen dodám, že Vás nenutím odpovídat nutně na všechny dotazy..;)
Tak já se hlásím. Ročník 2002, účet tu mám někdy od roku 2019, asi jsem tehdy cítil potřebu zúčastnit se nějaké diskuze a ne je jenom číst, jak jsem to do té doby dělal.
Studuju biochemii na muni.
Nevím, jestli lze opravit nadpis dikuse, ale Z se podle internetů jeví jako 2000 – 2014 (+/- autobus). Potom nastupuje generace “alfa”.
Ony se ty roky v různých zdrojích různě posunují, ale asi tak nějak.
http://www.aksen.cz/clanek/stret-generaci-v-cr-jejich-charakteristika
//a já se jdu uklidit někam mezi X… ;)
@peca Nadpis jsem upravil..;) Díky.
A samozřejmě nikomu nezakazuji sem psát..:D
@Lukikata A která desková hra tě přivedla k tomu, aby sis o moderních deskových hrách (nepočítám tedy #Monopoly, #Člověče, nezlob se apod.) začal zjišťovat více?
U mě to byla desková hra #Kmotr: Impérium Corleonů..:)
Nevím, já jsem narozen 1998 takže asi na pomezí. Ale Y tu ještě není. K deskovkám mě paradoxně přivedli lidi z práce (asi před 4 lety), kde jsem pracoval na všech pracích v rámci svého studia a pokračuji zde i na doktorátě biochemie. Paradoxně jsou to všichni lidi z generace Z, co mě přivedli k deskovkám.
small man Tonda
@CzechWin : Mě k deskovkám přivedl #Carcassonne: Lovci a sběrači, který jsem dostal k devátým narozeninám. Od té doby hrávám pravidelně, s vyjímkou covidu, téměř nepřetržitě dodnes. Ale na ZH jsem narazil až na gymplu, předtím jsem znal jen hrajeme.cz a stránky Albi a Mindoku, kam jsem si chodil číst pravidla.
@Lukikata jako Lovci a sběrači je jediný carcasonne co jsem hrál, podle kámoše nejlepší z carcasonnu to je super začátek. Mi kamarádi prvně ukázali Isle of Skye (ostrov skye), což je takový nástupce carcasonne :)
Ale deskovky jsou asi pro mě, za můj zatím krátký život (26 let) koníčkem co mě bavil/baví ze všech nejvíce. Dokonce víc než sporty. Což pro fyzičku není moc dobrý.
small man Tonda
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Válečníci Středozemě + promo. Nové
Akt. cena: 1375 Kč
Končí za: 2 dny