Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Doporučení na kompaktní hru do vlaku?
Ahojte, v sobotu jedu vlakem cca 3 hodiny do prahy, tak bych rád koupil nějakou hru co jde rozumně hrát ve dvou a vejde se na stůl do vlaku. Zatím jsem narazil na štychovku Odysea: Vzhůru do hlubin oceánu, z toho co mám doma by se asi dalo Hanabi. Nějaké další doporučení? Zaujalo mě Radlands, ale to chce asi více prostoru.
Radlands potřebují celkem velký prostor a nedá se moc přeskládat…
Odysea: Cesta k deváté planetě je první verze Odysey (pokud budeš mít tu možnost, tak kup spíše tu druhou, ale i ta první je fajn a často se dá sehnat levněji)
The Game je skvělá hra a ve dvou je pravděpodobně nejlepší. (Stejný vydavatel jako The Mind, pokud znáš, jen The Mind je lepší ve více lidech a není pro každého)
Regicide - skvělá hra, a stačí ti jen balíček karet, takže nemusíš nic kupovat (pokud samozřejmě nechceš krásnou grafiku originálu) Dá se to hrát i tři hodiny v kuse, pokud se rozhodnete opravdu zvítězit a porazit hru.
Všechny výše zmíněné hry jsou kooperativní.
Úprava: Původní úprava byla smazána. Pokud jste schopni zahrát hanabi, tak byste měli být schopni zahrát cokoliv výše zmíněného.
Do vlaku to musí být Railroad Ink :)
jinak Odysa je nej hra ever, ale musí na ní být správná sestava, jinak to může být i hra nejhorší.. za nás doporučuji spíš ten první díl, ten druhý mi přijde už trochu komplikovaný a mnohem víc závislý na rozdání než na schopnostech hráčů.
Ideálně i něco kompetitivního :D . Jaipur mi moc malý nepřijde, to rozložení žetonů zabere docela dost místa, i když si dovedu představit nějaký insert kde by se daly ti mince vložit dle velikosti.
Dvě balení #Citrusy a perfektní škrkačky Metro X/Voll Verplant a Next Station: London.
Jaipur můžeš hrát s bodovací aplikací místo žetonů a samotné karty tolik místa nezaberou :)
#Haggis, #Ve víru věků, online je pěkná appka na #Patchwork. Prý se ve vlaku dají i #Star Realms, ale tam už bude potřeba chytit stoleček pro čtyři a tolerantní spolucestující :D
--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB a REXher
#Ve stínu pyramid by se mělo vejít.
My s mou drahou polovičkou si vždy bereme na cestu do vlaku #Tokaido Duo.
#Port Royal, už několikrát vyzkoušeno :-)
Jedna z nej “push your luck” her vůbec, je to jenom balík karet.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Skulk Hollow
Akt. cena: 660 Kč
Končí za: 5 dnů