Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Co se děje s deskožroutem?
Už dva dny se nemůžu připojit a dneska mi to pro jistotu rovnou napsalo Not Found. Ne že bych ho nějak více využíval, ale minimálně sekci "Co vás pobavilo?" jsem navštěvoval často a rád.MalcolmReynolds
Ono už to trvá déle než dva dny. Mě nešel už v pátek.
Na netu jsem našel tohle:
https://website.informer.com/amphtml/deskozrout.cz
A je tam údaj kdy byl založen a pak je tam "Expires: 2020-07-16"
Ale nevím jak to je. Z tohoto jsem si odvodil, že Deskozrout prostě skončil a uvidí se jestli ho znovu rozjedou... Takový je můj dojem.
...
co jsem pochopil, tak se právě povedlo vyřešit přesun hostingu na jiný server a měl jsem za to, že je věc vyřešená. Divný. Navíc se vyhrazovali proti osočování z uzavřenosti a nepřístupnosti, takže předpokládám, že to bude jen něco dočasného. Ale bůhví :)
dz
Take doufam ze jen docasne, zatim jsem napsal kolegum co to resi a uvidime co spadlo na novem hostingu.
------
Redaktor Deskofobie
DŽ
Já si myslím, že server neustál nápor nových prodávajících na bazaru a zhroutil se. :D
.
Nastoupili agenti SMĚRDŽ a shodili to ... určitě za to může to Lomikarovo odhalní, že Krym je jenom fiktivní zástěrka mnohem horších problémů okolo říše na východě.
DŽ
Deskožrout už jede, prý problémy s hostingem. A nefunguje jim tam bazar.
Bazar na DŽ
No jo, jste tady vyhnali Artcora, tak se přesunul na DŽ a výsledek hovoří jasně...
Obnovuji staré vlákno, ale opět aktuální…
Co se děje s Deskožroutem?
Vypadá to, že teď to jede. Když jsem to zkoušel ráno kolem páté z mobilu, nejelo to.
@Polda Hmm, zajímavé, z mobilu mi to nejde, ale z notebooku ano. Na mobilu mi to píše něco jako “Not found on Accelerator”.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Super Fantasy: Ugly Snouts Assault (AJ)
Akt. cena: 540 Kč
Končí za: 11 dnů