Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Benefit Plus - Google Pay - Nákup deskových hier
Zdravím nadšencov deskových her. Mal by som dotaz. Je tu niekto, kto dokázal kúpiť deskové hry cez kartu Benefit Plus ? Na knihy Dobrovsky je možné kúpiť iba knihy, ale dá sa kúpiť cez google pay. Skúšali ste platiť kartou Benefit Plus cez Google Pay?Už řešeno v jiném vlákně..
Myslím, že se řešilo tady:
https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/obecne-o-hrani-spolecenskych-her-3/edenred-benefit-karta-kde-utratit-za-deskovky-20173/
Benefit plus
Edenred Benefit neni Benefit Plus. Osobne jsem nikde nakup her na Benefit Plus nerozchodil.
Dobre-knihy.cz
tady mi to šlo minulý měsíc v pohodě...teď v prosinci jsem to ještě nezkoušel.
nelze
do google pay nenapáruješ benefit kartu, mě to tedy nešlo
Mysak
nevím jak se ti to povedlo, ale na dobre knihy.cz platba benefitplus kartou není
PetrR
Máš pravdu, nejde to na Google Pay. Bohužiaľ.
Všimol som si ale že na Slovenskej Benefit Plus sa dá kupovať spoločenské hry z obchodu Funtastic. Českou Benefit plus to nejde.
Je to riadna škoda že v CZ sa cez benefit plus nedá kúpiť žiadna desková hra, tak som sa tešil :D ...
Nie je tu niekto so Slovenskou kartou ktorému by som niečo kúpil v CZ a on mi pre zmenu na SVK ? :D
Benefit plus
Zdravím. Nemám to tedy osobně vyzkoušeno, ale u nás ve firmě jsem před časem zaslechl že někdo nakupoval u Dobrovského přes Benefit Plus a nebyly to knihy. Platba ale musí probíhat na platebním terminále v obchodě, v eshopu toto mají ošetřeno. Zda-li je to však stále možné opravdu nevím.
Jako vážně ?
Asi jsem včerejší, ale prachy jsou prachy.
Koho může trápit, že mu nejde koupit stolní hra za "stravenku" ? :-D
Koho může trápit, že mu nejde koupit stolní hra za "stravenku" ... ?
... Toho, kdo má od zaměstnavatele jako benefit k platu stravenky a chce si koupit hru.
Chápu
To byla sice pouze řečnická otázka, ale budiž ;-)
.
Benefit Plus ale neni stravenka, su to prachy urcene na vzdelavanie, kulturu, zabavu, rekreaciu a pecovanie o zdravie.
Dobré knihy
Na dobrých knihách berou, jen je tam poplatek 39 Kč
Benefit Plus
Zkusím oživit diskusi. Máte někdo tip, kde lze platit přes Benefit Plus za deskovky?
Zatím jsem to našel jen u Tlamy (za poplatek 99Kč)
Lze na pobočce Knihy Dobrovský, Atrium, Hradec Králové, na eshopu nikoli
eBenefity
Nemáte někdo zkušenost s eBenefity? Co jsem se díval, tak by to mělo jít u Dobrovského. Už jste někdo zkoušeli?
A nevíte o jiných obchodech?
Díky
Má někdo aktuální info, kde se dá použít Benefit Plus karta?
Letos jsem s pomoci benefit plus koupil poukazky na eshopu knihy dobrovsky, ktere jsem nasledne pouzil k nakupu deskovek 😀
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Gloomhaven Lví chrtan
Akt. cena: 520 Kč
Končí za: 1 den