Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
zobrazení hodnocení
Když rozkliknu hodnocení hry, rozjede se mi samostatné okénko, kde vlevo jsou hráči a vpravo jejich hodnocení.Ale je to tak daleko od sebe, že mi jsou oči šejdrem, nešlo by to dát zpět jako tomu bylo dříve? Nebo je to tím, že mám v práci IE6?sydo
Koukal jsem na to nyní v IE6 a máš pravdu, že je to zobrazováním toho prokletého IE, který přináší vývojářům webů tolik problémů :-(,... Jestli to jde, přejděte v práci na jiný a hlavně lepší prohlížeč (Firefox, Opera, IE8 je vcelku již vychytaný a v poslední době se mi líbi i Google Chrome), i když věřím, že zde to bude opraveno i pro prohížeče IE starších verzí, přece jen jsou stále dost hojně používány, BOHUŽEL.
Pippin
díky, pokud je to jen IE6, tak to není problém, jsem v práci už jen týden :)
Zeus
je bůh! Zeus na Olymp!
Zeus
Zdá se, že tato orpava zafungovala negativně na některá hodnocení, kdy se teď hvězdičky zalamují na dvě řádky, viz třeba hodnocení i Railroad Tycoon, zkoušel jsem FF, Operu a IE8. Možná je to způsobeno případným delším jménem jednoho nebo více hodnotících a pak se to do okna nevleze.
Je to lepší?
Při opravě MSIE6 jsem poladil ještě jednu hodnotu, kterou jsem upravovat nemusel a tak se to vymstilo... Záhada, nicméně by to mělo být lepší...
Kdyžtak napište, pokud je stále problém...
Zeus
Už je to zase tak, jak to bylo dříve, takže v pořádku ;-). Díky!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodám Talisman: Harry Potter
Akt. cena: 760 Kč
Končí za: 1 den