Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Změny v posílání soukromých zpráv
Vůbec se mi nelíbí !!!!!, že Zeus zrušil výběr z přátel pro posílání zpráv, protože jsem tam měl nasázeno fůru lidí u kterých si zpaměti nepamatuju nicky !!!!!...
mozna bych to nevidel az tak ostre s temi vykricniky, ale taky si nemyslim, ze by to byla zmena k lepsimu. A chybi mi stejna vec co Krenovi.
ad rbx
Tak jo :)
Nelíbí se mi :), že Zeus zrušil výběr z přátel pro posílání zpráv, protože jsem tam měl nasázeno fůru lidí u kterých si zpaměti nepamatuju nicky :)
A co mi tam naopak už dlouho chybí, tak možnost poslat tutéž zprávu více lidem :)
No vidíte
A mne chýba celé normálne fórum... :))))
Tie súkromné správy využívam minimálne, ale samozrejme ich použiteľnosť pre iných ľudí môže byť nedostatočná.
Změna...
Tak zprávu nikdy nešlo posílat více lidem a tohle je první krok k tomu, aby to možné bylo...
A tuto změnu jsem provedl mimo jiné i proto, že volba z přátel se využívala pro zaslání minima zpráv.
Současný stav chci ještě doladit tak, aby se "našeptávaní" adresáti rozdělili do dvou částí. První v řadě by byli přátelé, další pak ostatní uživatelé, kteří odpovídají zadanému řetězci.
přátelé
No to já zase využíval k zasílání jenom seznam přátel a našeptávání mi není platné v případě, že si nemůžu na nick vzpomenout vůbec - což se mi stává téměř vždy. Já bych tedy byl rozhodopádně za to aby výběr z přátel zůstal, ne jen jako našeptávání.
Mě osobně našeptávání naopak dost vadí a kde můžu tak ho vypínám. Prostě nemám rád když se mi někde najednou začne samo o sobě objevovat něco co jsem si neodkliknul nebo neotevřel. dost mne to irituje. Nicméně uznávám, že jsem asi s tímto názorem ojedinělý, tak to budu muset přetrpět. Ale za ten návrat výběru z přátel bych se fakt přimlouval.
zeus
nejde to zkombinovat? Mit jak pratele, tak naseptavani?
Změna
Není to pro mě tak zásadní a nekladu na to důraz, ale souhlasím se křenem po obsahové stránce v podstatě ve všech bodech obžaloby :-)
?
fuha..no snad je to len stav prechodny!! :)
zeus: mozno su celkove statistiky ine, no u mna to tiez bola drviva vacsina takto poslanych sprav..;)
Spokojenost
Ne, že bych si na předchozí stav stěžoval, ale takovouhle vychytávku musím pochválit! Takhle se budou zprávy posílat jedna báseň :-)
To Zeus ???
Tak teď jsem to tedy vůbec nepochopil. Buď jsem lama a nebo je někde chyba. Výběr z přátel chybí a našeptávání zmizelo, takže teď teda nevím v čem je to lepší ???
to Zeus
Tak jsem na to přišel:
Při zapnutém kompatibilním zobrazení v exploreru to nefunguje a nabídka těch přátel tam není. Jestliže kompatibilní zobrazení vypnu, pak se mi ten seznam rozbalí.
To kren
Ve firefoxu mi to běhá bez problémů...
thales
tak si ji asi zkusím stáhnout, protože v opeře to moc pěkně nevypadá...
Elenistar
jj, v Opeře to je čudné, ale rozhodně kvůli tomu nehodlám měnit prohlížeč na který jsem zvyklý :).
Nechci nějak prudit, ale nechápu proč se to posílání zpráv změnilo, před tím mi to naprosto vyhovovalo i s tím seznamem.
Zeus
Dobře Ty! Děkujeme.
PS: V Opeře to vypadá naprosto normálně, v Chromu taky. FF nepoužívám.
zeus
super!
Pj
Ano, dneska už taky. Nevím proč, ale včera se mi zobrazoval seznam jen lidí v průhledném pozadí. bez rámečku. Když jsem najel na jméno, tak se text taky neměnil. Dneska vše v pořádku.
Opera
Je dost pravděpodobné, že to není Operou, ale skutečností, že jsem kvůli tomu změnil hodně souborů a ještě včera jste měli část z těch upravených souborů nacachovaných na svém počítači (a tato stará verze logicky úpravy nepodporovala). V takovém případě by mělo stačit dát reload stránky (případně vícekrát :-)
Zeus
Už je to Ok i u mě, takže beru včerejší "stížnost" zpět. Takhle to je dobré ;)
ještě více adresátů ...
... a budu plně spokojen i já :)
vetsi pole pro psani
primlouvam se za vetsi pole pro psani zpravy, protoze kdyz nekomu trikrat odpovim a on odpovi me, tak mi zprava naroste tak, ze uz se v ni hrozne blbe hleda. Nebo kdyz pisu neco delsiho, tak me tech 5 radku moc nestaci.
Takze prosim o zvetseni tohoto pole napriklad na uroven toho banneru vpravo.
Dekuji
to rbx
Pouzivej Google Chrome prohlizec. Ten umi zvetsit jakekoliv inputtext pole :o)).
DD
jo, ale taky ignoruje TinyMCE editor. Takže je pro mě nepoužitelný. A nějak jsem se nedostal k tomu, abych zjišťoval, kde zapnout jeho podporu.
DD
tak jsem se spletl, byl to Tiny MCE. Ale Zeus uz to pole rozsiril, takze pohoda. Timto dekuji Diovi.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
České karty ke hře, KOMPLET!
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 9 dnů