Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Změna vzhledu položek u hry?
Zdravím, změnil se teď nějak vzhled? Na mobilu s Chrome mám teď jednotlivé typy obsahu u hry částečně schované pod menu, což je nešťastné, když nejčastěji jdu do diskuzí a ty jsou zrovna schované. Navíc úplně zmizely recenze.
@kkaarr Je to úmysl, i když zatím nedoladěný. Zmizelé recenze jsou chybka, která bude za chvilinku opravená. Pořadí záložek pak určitě budeme řešit a Diskuse jsou velký otázník a asi nakonec budou vidět i na úzkých displejích. Souvisí to s připravovanou novou funkcí a záložkou v profilech hry, kterou dnes spustíme :-).
Jako nejpodstatnější považuji “O hře”, “Obrázky” a pak se ještě jedna vejde. Asi teda budeme na mobilech muset schovat ta čísla počtu dokumentů, protože někdy ukradnou kousíček potřebného prostoru (takže ta čísla zůstanou asi jen na širších displejích).
Podle mě by se vešlo víc. Zvlášť, pokud se zruší zbytečné prázdné okraje:
https://i.imgur.com/zge2nF3.png
BTW, někdy se odkaz na obrázek vloží jako obrázek a dostat za něj další text je hodně zajímavý úkol. :)
Jo a prohlížeč dá mobilu mám Firefox.
Ajajaj. Po editaci se obrázek brutálně zvětšil a jednak tedy editace(další) je tragická a layout stránky v čudu.
//Tak se mi na PC podařilo předělat obrázek na odkaz. Na PC totiž lze stisknout Ctrl-Z, což na mobilu neumím. :)
@peca Já (na mobilu) používám Chrome a přebytečné prázdné okraje nemám, ani místo na další záložky.
-----------------
předseda KDH Pajdulák
Aha, oprava. Když otočím telefon na šířku, tak mám obojí. Počet zobrazených záložek je stejný jako při zobrazení na výšku. To bude asi ten problém @Zeus.
-----------------
předseda KDH Pajdulák
Pro přizpůsobování šířky velikosti displeje používáme Bootstrap a ten má definovaných asi 6 rozsahů šířek a pro zařízení, které spadnou do stejného rozsahu, i když mají víc/měně pixelů, tak se web zobrazí stejně. Dělat úplně fluidní design by teoreticky asi šlo, ale vyladit to pak, aby vše vždy vypadalo rozumně, si nedovedu představit. I teď to není úplně easy a je to na různých místech webu vidět.
Takže ta hlucé okraje se zobrazují třeba na zařízeních, jejichž rozlišení spadlo do nějakého rozsahu a pohybuje se v jeho horní polovině. A třeba 10 px navíc by způsobilo, že už by se použil “širší design webu”.
Já myslel, že bootstrap si šířku stránky rozdělí na 1/12, ve kterých se potom konstruuje rozložení. Ty okraje mi přijdou zbytečné. Teď koukám, že na PC mi to skutečně při změně šířky částečně ty okraje zmenší, aby se při dalším posunu opět zvětšily…
Uznávám, že bootstrap prakticky neznám, layouty prvků dělám fakt výjimečně a prostě to opisuju. Jenom vím, že na našem webu takovéto svislé prázdné lemy vůbec nemáme.
Nejde, nejde, žíly mi to neroztrhá. :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pax Renaissance - CZ
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 9 dnů