Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
zeus
nemam ako zabodovat,ale nemohol by si starych panov,ktori tu radi kecaju odmenit aspon neakou cenou utechy,aby sme neboli len kolemjdouci?dedo
Ale já myslím, že nějaký popisek ke hře zvládne snad každý. Na to není třeba ani foťák, ani scaner a jak tak koukám, tak psaní ti jde :)
Sappho
velmi hezky řečeno :-)
souhlas
Ono např. bodovat za počet příspěvků může diskuze pěkně zaplevelit.
Každou chvíli sem přibude nějaká hra, tak se stačí chopit příležitosti a udělat popisek jak píše sappho.
koeficient věku
Já bych se přimlouval v této souvislosti za to, že by se přidělované body násobily koeficientem věku :D. Kde základem by byly Kristovy léta 33 a koeficient by se vypočítal jako skutečný vek/33. Kdo by měl méně jak 33, tak by byl koeficient menší jak jedna a naopak, kdo by dosáhl věku 66 let, tak by dostával 2x tolik bodů.
Výsledkem by bylo, že mlaďoši plni sil, by se museli více snažit a starším pánům by se tak vyrovnala menší aktivita :D:D:D.
Mal by som
formálne výhrady k tejto téme, ale Kren to zabil tým vekovým koeficientom, takže to nechám plávať...
KREN, TY KOŤUHA! TY MA CHCEŠ OBRAŤ O BODY!!! JA NEBUDEM ČAKAŤ TRI ROKY, KÝM SA MI VYROVNÁ KOEFICIENT!!!!!
@kren
veľmi dobrý nápad :D :D :D
koeficient
Křenův koeficient bych přepracoval... Věk musíme brát v úvahu, ale musíme i přihlédnout k časové vytíženosti té které věkové skupiny. Nejvyšší koeficient by měla naopak dostat věková skupina 25-50, je to produktivní věk, kdy člověk musí chodit do práce, starat se o děti, o manželku/manžela (někteří k tomu přibírají i milenku/milence)... Prostě času málo, ale oni se i přes to seberou a jdou udělat nějakou tu fotku a překlad. Pak chudáci nechodí skoro ani spát a manželka mi nadává, že se raději než jí věnuju těm přiblblejm figurkám a kartičkám. Tak tohle by se bodově mělo ocenit :-)
ozzy79
nenene, to není fér a vůbec, to že si v produktivním věku a pracuješ a ještě si pořídíš manželku a děti je jen tvůj rybíz, máš možná méně času, ale aspoň máš s kým hrát. Kdybys bal nezaměstnaný a sám, tak máš mega času. A nikdo ti v tom nebrání :-)
to dedo
chces nejake bodiky?nech sa paci,vrhni sa napr. na megapreklad TOAN,tam sa mozes pekne nabalit a este sa zdokonalis aj v aj.co ineho si uz len mozes priat?
Tormentr
to, že jsem v produktivním věku, tak za to nemůžu, to se událo tak nějak samo, mně se akorát nechtělo umírat :-) Jinak s tou manželkou je to pravda, že je to můj rybíz, ale hrát s kym nemám, žena je povolná tak maximálně ke scrabble a bangu, na ostatní mi dlabe, bo není ochotná číst víc jak A4 pravidel :-)
ozzy79
Jasně, taky nesouhlasím. Mlaďoši i při velkém vytížení stíhají víc a mají lepší hlavu. Od středního věku už odumírají buňky a tak bych ten koeficient nechal jako čistě biologickou věkovou konstantu.
kren
Já bych tedy vypracoval velmi objektivníindex koeficientu, který by v sobě zahrnoval hned několik proměnných: Věk, počet dětí, manželku (zde by bylo několik dalších podporměnných-manželka ráda hraje/nehraje, vaří/nevaří, nosí jídlo do postele/nenosí + nejoblíbenější barva spodního prádla), milenku, počet hodin strávených v práci, bydliště (je jasné, že lidi v paneláku se nemusí točit kolem zahrady, to taky dost času sežere), stav mozkové kůry (potřeba lékařské prohlídky jako eeg, CT, atd.) + našlo by se ještě pár dalších. Jedině takto sofistikovaný pracovní nástroj by dokázal přesně stanovit koeficient :-)
to Ozzy
Věk stačí, protože když vedel sebe postavíš 18ti letého a 60ti letého, tak je jasné o co jde.
kren
doteď jsem si myslel, že jde o prachy, ale třeba máš jinou teorii :-)
to ozzy - manzelka a pravidla
k trosku drivejsimu prispevku:
Ty nechvas manzelku cist pravidla ???? No to nesmis !!!!!!! :))))))))))))
To kdy bych dela take mnou taky nehraje :)
tomasV - manzelka a pravidla
Ják nesmíš. Prostě před ní flákne pravidla a oznámí čas zahájení hry. Asi bych na to šel taky tak, kdybych to někdy zkusil :)
tomasV
to se ti řekne, ale ty jsi se nikdy nepokoušel mojí ženě nic vysvětlit :-)))) Pak bys pochopil, že pokud existuje alespoň minimální šance k tomu, aby se to naučila, tak je dát jí pravdila.
ozzy79
"Dávat manželkám pravidla", tak jak píšeš, může být opravdu těžké. Většinou je chtějí dávat ony a to ve všem :))
panzer
svatá pravda :-) Bohužel ty co dávaj manželky jsou velice často v rozporu se samotným principem hry, což se ti u stolovek stát nemůže :-)))
mno
a jak teda uhlidate pravdivost vsech tech udaju?
ndru
Dokládat se to bude lékařskými a notářskými osvědčeními. A kdo nebude mít sto kilo na PET a rezonanci, je socka a nemá na zatrolenkách co dělat.
A navíc článkaři budou muset mít minimálně diplom z novinařiny, fotografové příslušný obor na FAMU, překladatelé samozřejmě státnice z příslušného jazyka. Všichni samozřejmě minimálně pět let praxe v oboru a kvalitní reference. Prostě jen elita - duševní impotenti nemohou zabírat místo vyvoleným.
Takže takhle já bych to, předsedo, viděl.
dedo
Bez práce nejsou koláče.
Vzhledem k tomu, že jsi tu jen během dneška založil tři diskusní vlákna, na nedostatek času si stěžovat nemůžeš ;-)
PJ suhlas
tak,tak dnes ta uz zadarmo nikto ani nenakope do pr....
to dajo26
tak to ja i ano. neni nad dobry trenink
Trochu se to zvrhává, nezdá se vám?
Jinak určitě žádné koeficienty nebudou a ani za diskusní příspěvky žádné body dávat nebudu. Každý má stejné šance, jak body získat.
Téma vyřešeno, diskusi zamykám
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Koniggratz
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 11 dnů