Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Vývoj uživatelského profilu / bodování
AhojÚplně dole (v patičce stránky)
Když sroluješ úplně dolů na konec zobrazené stránky, najdeš tam odkaz na systém bodování.
http://www.zatrolene-hry.cz/clanek/system-bodovani-uzivatelu-754/
Bodování
Něco málo o systému bodování je napsáno v článku Systém bodování, který lze nalézt v patě webu.
Ikony v profilu rozlišují jakým obsahem přispíváš - brk jsou psané články (a od nedávna videa), štětec jsou fotky a "zatím bez ikony" jsou soubory.
Počet udělených bodů se s výší bodového konta nemění. Zatímco u fotek je bodování poměrně snadno vysvětlitelné, u ostatních druhů příspěvků je to obtížnější. Obecně řečeno záleží na kvantitě i kvalitě. Dvouřádkovou recenzi ti Kew ani neschválí a za dvouodstavcovou rozhodně 12 bodů nedostaneš.
Kolik bodů přesně jsi za co dostal můžeš sledovat v odkazu "Moje příspěvky", který najdeš v pravém horním rohu vedle svého avatara. Tam jsou všechny tvé příspěvky čekající ve frontě na schválení a schválené v posledních 30 dnech a zamítnuté. Dokonce tam můžeš své odeslané a dosud neschválené příspěvky upravovat.
Wolfsen & Mysak
Díky. Zřejmě nejsem tak pokročilý uživatel ZH, jak jsem si myslel.
Obrázky
Vysvětlujícím textem se neřiď. Ten je dávno, dávno zastaralý. Funguje to zhruba takhle:
- Za skeny dávám 3 body.
- Extrémně kvalitní fotky 3 body - tj. upravené v PC, ořezané, více úhlů pohledu na jednu figurku, upravené do jednoho obrázku atp. 3 body.
- Velmi kvalitní fotografie 2 body
- Běžné foto 1 bod.
Nejsou žádné bonusové body za první fotky. Maximum, co mohu přidělit za jeden obrázek, jsou 3 body. Pokud by mi tedy někdo udělal sken a byl by to první obrázek z hry, měl by dostat 6 bodů, ale to prostě nejde. A popravdě; ani bych je nedal. Pomět získaných bodů za obrázky je vzhledem k vložené práci lepší, než za články. Dávat 6 bodů za obrázek by tak byla těžká rána pod pás pro psavce.
A ano. Máš pravdu. Je to subjektivní a ne vždy je to fér, byť se opravdu snažím.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
My Village (duchovní pokračování skvělé Village)
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 1 den