Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Výrazně chybí funkčnost administrace nahraných překladů a grafiky
Protože Morthe napsal do obecného vlákna o úvahách modernizace webu svůj problém a protože je to také úplně přesně to, co trápí mne a co by bylo třeba vyřešit, odcituji tady jeho příspěvek a prosím aby se pokud možno "kompetentní orgány" veřejně vyjádřily, jestli s tím půjde něco dělat. Je to jedna z konkrétních věcí, která by se tady měla udělat i vzhledem k rozrůstajícímu obsahu. Pro jistotu, i když nerad, to posílám i do kontaktního formuláře.kren
Mám pocit, že limit už je zvednutý o dost výš. Jinak ale souhlas, snažím se při aktualizaci souborů aspoň do poznámky uvádět co bylo změněno, ale vzhledem k omezené velikosti poznámky se nějaký větší changelog, pokud je průběžně úprav víc, vést stejně nedá.
souhlas
Moc souborů jsem sem nenahrál, ale i tak už se mi stalo, že jsem u nějaké hry narazil na svůj vlastní překlad pravidel a divil se, že jsem něco takového kdysi vůbec vytvořil. Totéž u fotografií. Chtělo by to mít na to zvláštní složku v profilu, stejně jako tam jsou "Články". U sebe jsem si nějakou databázi nahraných souborů nevytvářel, myslel jsem, že takovou přehlednou databází budou pro mě právě tyto stránky. To jsem se tenkrát spletl.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Monopoly
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 2 dny