Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Úprava zobrazení hodnocení
Není možnost přepnout zobrazení hvězdiček u hodnocení na čísla? Jelikož už to v podkladech tak nastavené je, tak by to nemuselo být tak problematické, ne? Když si hru vygooglim, tak vidím u odkazu na ZT hodnocení v číslech. Jelikož má velká většina nových her hodnocení buď 4 nebo 4,5* nemá to moc velkou vypovídající hodnotu, ale reálný rozdíl v těch hodnoceních je velký. Například hry, které mají 8,6 a 9,4 mají obě shodně 4,5*.
Jsem možná v tomhle trochu povrchní, ale hodnocení zde a na BGG má pro mě při výběru hry poměrně váhu a rozdíl v hodnocení např. 7,6 a 8,4 je pro mě velký, ale zde má hra stejný zobrazený výsledek.
Podle mne to zdejší hodnocení přeceňuješ. Není důležitá ta hodnota, ale z jakých dat ta hodnota vychází. Já upřimně řečeno nemám příliš iluze o relevantnosti těchhle dat. Lidé většinou sází ty hvězdičky od boku, bez nějakých větších a delších zkušeností jak s hodnocenou hrou, tak se zkušenostmi většího vzorku podobných her. Myslím, že lidí, jejichž hodnocení bych bral v potaz je tady jako šafránu, takže já se většinou dívám ne na celkové zprůměrované hodnocení, ale na hodnocení konkrétních zkušených hráčů, které plus mínus osobně znám.
Taky mě to dneska napadlo. Stačilo by, kdyby při najetí myši na ony hvězdičky vyskočilo to hodnocení, jaké člověk právě vidí při googlování, třeba 8,6/10. Jasně, taky to občas nad některými hodnoceními žasnu a více v potaz beru BGG, kde jich jsou vyšší stovky či tisíce (a že BGG má taky svý problémy, žejo), ale nemuselo být tak složité to přidat. :)
- - -
píšu o (nejen) sólohraní deskovek: www.instagram.com/solo_boardgaming
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Oath - párkrát hrané
Akt. cena: 1850 Kč
Končí za: 9 dnů