Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Upozorňování na diskuse k přidaným souborům
Bylo by možné zařídit, aby autor překladu či jiného materiálu byl nějakým způsobem upozorněn, že se někdo vyjádřil k jeho dílu (ne ke hře jako takové)?ad upozornění
Vzhledem k tomu, že se připomínky k jednotlivým souborů nezobrazují ani v okénku kde se diskutuje, tak jsem za Sharkův návrh všemi deseti. Opravdu by asi bylo nejlepší, kdyby přišlo avizo do trolích zpráv a tím pádem i do pošty. Už se mi stalo taky přesně to o čem Shark mluví, zase z pohledu uveřejňovatele souborů. Někdo mne upozornil na chybu a ke mě se to prakticky dostalo až hodně za dlouho, když jsem si toho všiml při aktualizaci souboru.
souhlasím
Byla by to přínosná funkce, málokdo bude pořád procházet všechny své nahrané souboru, jestli k nim někdo nepřidal komentář.
Tak tak.
Pomohlo by to... (niežeby som bol nejaký veľký uploadér, ale aj tak :)
Podobně ....
Dlouho jsem hledal vlákno ke kterému přidat svůj námět a nakonec jsem zvolil toto. Můj návrh spočívá v tom, aby při založení vlákna bylo možné zakladatelem vlákna(příp. i ostatních uživatelů) zvolit možnost "hlídání nových příspěvků". Princip je podobný jako psal Merlin viz níže. Např. založím téma(možná ne tak atraktivní jako Arkham horror) a je mi jasné, že třeba i několik týdnů nikdo nezareaguje, ale až zareaguje byl bych rád za info v profilu. Pochopitelně u témat, kde je 300 odpovědí by se z toho zakladatel zbláznil, proto by tato funkca byla volitelná(např. zaškrtávacím oknem).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Niagara + Flussgeister
Akt. cena: 1050 Kč
Končí za: 4 dny