Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Udělování trolích řádů
Aneb jak to bylo domluveno s Jeho Trolstvem :-)Délka?
Docela hezké, i když jsem čekal cosi jiného :-)
Zásadní dotaz: jak to má být dlouhé a má to být nějak strukturované?
Super
Třetí řád bych viděla něco jako Trolí písař, protože to už je opravdu výkon =).
Jinak se s radostí zapojím, pokud dané hry budu znát...
A to by se trolí popis zobrazil místo současných popisů, nebo jako samostatná část?
Řád 3. úrovně
Co takhle Řád trolího knihtisku (dvě kamenné desky, uprostřed trpaslík)... :o)
Ha, dobré dotazy :-)
Trolové nejsou žádní velcí spisované, i 160 znaků je na ně vskutku trolí výkon. Takže komentář by měl mít max. 160 znaků.
A určitě by nenahradil současné popisy. Byl by někde v základních informacích pro pobavení (představuju si pěkně malou hlavu trola a vedle něj dvouřádkový komentář).
160 znaků
ve smyslu "My, Trolstvo, jsme tuto hru shledali zvláště jedlou.."? =)
Knihtisk je dobrý, živě vidím ten obrázek... Jen se mi moc nehodí k internetovým popiskům...?
Zeus
Já rád nápad. Tenhle. Uh-huh.
Elissa...
No až na to, že tam právě chybí nějaká spojitost s komentovanou hrou :-)
Třeba u Agrikoly si dokáži představit něco na způsob: "Na tuhle hru jsem se mooooc těšil. Mělo to být o jídle. Jenže copak je mrkev nebo pšenice jídlo? Čekal jsem chov trpaslíků nebo lidí. Aspoň že tam jsou ty ovce..."
Podotýkám, že ani počty trolům moc nejdou, takže když bude komentář o pár znaků delší, nebude to znamenat žádný distanc. :-)
Sydo...
A tohle je přesně geniální trolí dialekt :-)
Prostě kreativitě se meze nekladou a navíc tím pomůžete zformovat osobnost našeho (nebo vlastně Jeho?) Trolstva...
?
tak teď už jen vybrat hru
kyrys
Řád 3. úrovně
co třeba řád trollího rouna nebo trollího zubu?
kyrys
Moc to nesouvisí s psaním jako kaňka a pero...
Urrrgh! Co se to tu furt plácá místo svačinky? Tady se žádný trollí fleky rozdávat nebudou. Leda tak za řádně propečeného trpajzlíka s křenovou omáčkou! Mlask!
husak
To nemá fazónu, píct je teďka! Nemáme vodu, k pramenu je to daleko a vůbec! Ale řácky bych sežral toho s červenejma fuseklama...!
Jo a jak ty komentáře posílat :-)
Zatím je prosím posílejte emailem na trol(zavinac)zatrolene-hry.cz
:-)
Trpaslíci s křenovou omáčkou...
A to jsi husáku asi dneska zkoušel, že? Já jen, že jsem tu dnes Křena neviděl, tak by mě to ani nepřekvapilo :-)
Zeus
Ba ne, asi zapíjel včerejší neúspěch v Battlestaru Galactica. Hrál jsem s ním za Cylony ale ani pozice prezidenta a admirála nám nakonec nepomohla k vítězství. Byli jsme rozdrceni silou The Hammerova týmu podporovaného mou dcerou v roli pilotky.
Takže jsem byl jediný, kdo měl své geny na obou stranách barikády. :D
off topic
Tak za prvé! Opravdu jsem nebyl rozemlet do omáčky :-). Že jsem jako Cylon selhal je pravda. Porážku jsem nezapíjel, ale celý den přemýšlím jestli jak Cylon nejsem spíš Trol, protože mám rád maso a rád se povaluju!
Dobrý nápad
A máme už vybranou hru pro Trolí komentář?
Eyron
Osadníci z Katanu. Viz oznámko na titulce.
Dotaz
Výplod mého malého Trolího mozku se má psát tady a nebo tajně nejvyššímu Trolovi do pošty ?
Tajně trolovi do pošty...
... ať ostatní aspiranti na trolí řády neopisují ;-)
zaslaný komentář
Tož jsem už nejvyššímu Trolstvu poníženě poslal můj malý příspěveček. Doufám, že elektronický Trolí kurýr na novou adresu dorazil v pořádku.
Tak jak ...
... trolí řády usnuli ?
Omlouvam se, nestiham :-(
Včera jsem si totiž opět dovolil po X měsících zůčastnit se herního večera a nemakal jsem...
Jinak v neděli jsem systém trolích řádů připravil a stačí rozhodnout, kdo řád dostane. Večer ale pravděpodobně budu připravovat něco jiného, ještě uvidíme. Každopádně do konce tohoto týdne bude první řád udělen a přístí týden vyhlásíme další hru k okomentování :-)
to Zeus
No to sis teda dovolil moc - hrát hry, když nemáš splněné povinnosti !!! ;-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Insert e-raptor pro hru Arnak
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 11 dnů