Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Systémová chyba
Ahoj, emailovou adresu jsem neměnil, přesto se mi začala objevovat hláška Tvůj email "?????@seznam.cz" nebyl ověřen. Některé funkce nejsou dostupné! Nastavení emailu s více informacem
nechal jsem si poslat aktivační email, přišel, potvrdil jsem, přihlásil jsem se a stále hláška přetrvává, má někdo podobný problém?
S pozdravem,
Pavel
Zvláštní. Sice jsem drobnost v této oblasti nasazoval, ale tohle by to dělat nemělo. Mrknu, díky moc za upozornění.
AHoj mám problémy dva ten druhý byl asi na mé straně, už jsem ho odstranil maily ze zatrolenek už mi do spamu nechodili, nevím jestli já jsem neudělal chybu a hromadně jsem místo přečtení nedal přesun do spamu, ale odstranil jsem upozornění mi dnes přišlo do příchozí pošty, ale furt mi to i hlásí, že bot je ve spamu, ale už jsem i kontroloval blokované adresy nebo co jdou do spamu a trolbot je povolený.
Každopádně díky moc :) dám pak vědět pokud to zmizí.
@xDante1986 Ahoj, tak jsem prozkoumal tvůj účet a skutečně byl problém v tom “varování”, že nejde doručovat emaily na tvoji adresu. Vzhledem k tomu, co píšeš výše, jsem to již odblokoval.
Obecně se postupně více a více chceme bránit účtům, které používají emailové adresy, které nejsou funkční (z různých důvodů). Nově takové účty považujeme za účty základní úrovně a s tím souvisí i nedostupnost některých funkcí. Postupně chceme určitě poskytovat služby pro registrované pro lidi, kteří to myslí vážně a nebojí se vystoupit z internetové anonymity aspoň vůči adminům. Obecně se bohužel ukazuje, že anonymizační taktiky používají hlavně (neříkám pouze) lidé, kteří mají nekalé záměry (spamovaná diskusí "výhodnými" půjčkami nebo podivně přihazovat v Bazaru a pak to neřešit a tak).
Díky moc, u mě vše vyřešeno a zmizelo to :).
Pavel
Ahoj, mě se děje uplně to samé, píše mi to že prý mám přeplněnou schránku, a že musím aktivovat účet respektive, že nemám ověřen email, což není pravda, maily mi chodí ostatní. A aktivovat účet nejde ani když si zadám zaslat aktivační mail. Pořád to na mě svítí při každým nalogování.
@Edison Měl bys mít účet taky v pořádku. Z tvé emailové adresy se nám vraceli v jeden čas emaily jako nedoručitelné (tuším z důvodu přeplněnosti emailové schránky). V takové situaci se zobrazuje docela velká červená hláška na všech stránkách. A od včera jsme zavedli, že nefunkční emailová adresa (klidně i dříve ověřená) sníží úroveň účtu na základní až do vyřešení tohoto problému. Bohužel sem tam to uživatelé “zneužívají” a bohužel bývají pak nekontaktovatelní, což pak způsobuje různé komplikace (třeba právě v Bazaru a tak).
Aha tak to netuším to byla asi nějaká chybka u centrumu, protože schránku mám asi tak plnou z 1% :) ale děkuji moc vše vyřešeno.
@Edison Ono je i otázka, jak dlouho to tak bylo nastavené a jen ti ta velká červená hláška nevadila ;-). Každopádně ona mimo jiné způsobuje i to, že Zatrolenky přestanou na daný email posílat víceméně všechno (krom pokusu o případný reset hesla), protože to často nemá smysl a jen plevelíme internetový provoz dalšími zbytečnými emaily. Což fakt není náš cíl.
máš pravdu svítilo mi to tam dlouho a neřešil sem to právě proto že mi mail normálně jel, ale ta verifikace to už sem se raději ozval, díky za vyřešení
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Gloomhaven lvi chřtán
Akt. cena: 590 Kč
Končí za: 22 hodin