Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Synchronizace sbírky a odehraných partií mezi ZH a BG Stats
Nestálo by za zvážení oslovení vývojářů BG Stats a umožnění synchronizace partií a sbírky mezi aplikací a zatrolenkami? Chápu, že většina práce by pravděpodobně byla na straně ZH (vytvoření API), na druhou stranu by to mohlo vést k tomu, že na ZH bude daleko více záznamů partií, než dosud. Kromě BGG aplikace podporuje synchronizaci ještě s NemeStats, tak by se přidání dalšího zdroje/cíle nemuseli bránit. Možná by i stálo za to vyhradit na to část financí z mecenášství?
Nevím, jak to mají ostatní hráči, ale mě zaznamenávání partií v BG Stats vyhovuje daleko více, než přes stránky Zatrolených Her a pak už jsem líný je sem přepisovat. Sbírku her mám také pravděpodobně aktuálnější v aplikaci, než na ZH, protože tam ji aktivně využívám.
Díky za post a 100% se podepisuju.
Partie jsem si začal zapisovat zde. Ale upřímně mě to brzo pustilo a nevyhovovalo mi to úplně. BGG Stats používám velmi rád.
Psát si vše dvakrát / na dvou místech? To určitě ne… Ale kdyby byla možnost synchronizace, rád to sem přihodím. Třeba by tu taky vznikly zajímavé statistiky komunity.
Několikrát jsme toto v administrátorském týmu probírali, ale erudovaný komentář k tomu může dát jedině @Zeus
Já osobně také používám BGG stats…
Ja stejne jako desitky lidi v mem okoli pouzivam pro zapisy nejakou aplikaci (vetsinou BGStats). Tyto aplikace maji automatickou synchronizaci s BGG. Nemel bych problem si zapnout synchronizaci s ZH, ale psat zapisy 2x rozhodne nebudu.
Je mi jasne, ze neni realne podporovat synchronizaci s X ruznymi aplikacemi. Navic by podporu museli dodelat vyvojari tech aplikaci. To se proste nejspis nikdy nestane.
Ale co je podle mne realne je podporovat synchronizaci zapisu z BGG sem na ZH (teoreticky by to slo i opacne). Protoze podle me BGG ma API ktere staci zavolat…
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kaskádie
Akt. cena: 790 Kč
Končí za: 22 hodin