Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Soukromé hraní - založení skupiny
Napadlo mě, že bych tu rád měl možnost si založit soukromou skupinu, kterou by mohli navštěvovat jen mí přátelé a tam bychom se mohli domlouvat na hraní, třeba jako v otevřených skupinách (klubech). Je tu taková možnost? Pokud ano, prosím o odpověď a poté smazání vlákna. Nepotřeboval bych tedy, aby se to zobrazovalo ve všeobecných diskuzích, ale byla možnost taky sledovat - notifikace, jako v diskuzích. Díky moc
Do pléna: líbila by se vám taky taková možnost? Napadla vás k tomu ještě nějaká vlastnost, která by to ještě obohatila..klidně napište.
My to řešíme soukromou skupinou na Messengeru.
@foxthetox Právě fb bych se chtěl vyhnout. Na zatrolenkach trávím hodně času a prostředí se mi tu líbí. Pokud to nepůjde, tak bych musel, ale byla by to škoda nemít tu takovou základní věc.
Jasně, dá se tu udělat klub, který má veřejné i soukromé fórum jen pro členy.
třeba:
https://www.zatrolene-hry.cz/klub/i-wun-again-85/
--------------------------------------
Deskoherní Inkvizitor
Zakládající člen hnutí "Jednorožce s duhou do záhlaví Zatrolenek"
O tom vím, ale nevím, jestli když napíšu do diskuze jen pro členy, tak jestli se to objeví i v sekci Kde se diskutuje, což bych nechtěl. Proto by se mi líbilo mít jen soukromou skupinu. Ale v pohodě, jestli je to tak zamýšleno, tak je to ok a nebudu to nikterak jinak řešit.
Neobjeví. Diskuze v klubech jsou vidět jen v klubech.
--------------------------------------
Deskoherní Inkvizitor
Zakládající člen hnutí "Jednorožce s duhou do záhlaví Zatrolenek"
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nevinné hrátky Deluxe
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 13 dnů