Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
sledování vybraných subfór
vím, že se to některým může jevit jako zbytečnost, ale třeba pro mě, kterého nezajímají úúplně všechny hry by bylo fajn, kdyby se dalo sledovat některé subfórum u her, popř třebas i celý koutek kutilů zaráz tak, že pokud by tam přibyl nový příspěvek nebo téma, došlo by mi upozornění na majl... je to možná prkotina, ale když už se nám tu o to stará božstvo z Olympu, proč bych se nezeptal, že 0:)schula
Já s tebou souhlasím - taky bych tuto funkcionalitu uvítal.
schula
e-e. Jediná možnosť je RSS feed a prípadné filtrovanie v čítačke (ak si to vieš nastaviť)...
joe
zas až tak se v téhle problematice nevyznám, ale z některých fór to jde posílat normálně... navíc jsem si myslel že pokud tu může fungovat rss , tak by to nemuselo být daleko k poslání na mail... ale jak říkám v tomhle typu programování se absolutně nevyznám, byl to jenom návrh;)
ještě jedna prosbička
bylo by třebas moc obtížně realizovatelný aby mělo každý fórum svůj rss feed? jak píšu do více témat a nezvládám hned odpovídat, kolikrát mi něco unikne... a jeden pro všechny už aspoň podle mě, pro tak velký fórum jako už je na zatrolenkách prostě nestačí.
schula
Dream on :)
Zeus má dostatočne veľa iných vecí na práci...
Joe
dreamuju;) ale už ty fóra fakt nezvládám :(
Co chápete pod pojmem fórum?
Dovedu si představit, že by RSS feed pro fórum v podobě "Náměty a připomínky", "Ostatní témata" a další udělat šlo. Samozřejmě by pak byl 1 RSS feed pro každou z her/rozšíření.
Zeus
No, keby to šlo TAKTO spraviť... hmmmmm :)
Ale "1 RSS feed pro každou hru/rozšíření" myslíš tak, že by sa oddelili fóra mimo samotných hier spoločne a tie v hrách spoločne?
Resp. koľko feedov by potom bolo dostupných zo Zatroleniek?
Zeus
mno jeste me napadla kombinovana rss ke hram ktere vlastnim :) ale to uz si mozna vymyslim
RSS pro fóra a hry
Bylo by 6 RSS feedů pro každé obecné fórum: Náměty, Obecně ..., Ostatní ..., Překlady ..., ...
A pro každou hru v katalogu jeden samostatný RSS. Dostupné by bylo vždy z daného fóra.
A pak to současné globální dostupné ze všech stránek ZH.
Zeus
Tak to jooooo... chrochtám blahom :)
ÓÓÓ Velký
to by bylo úplně skvělý!!! popravdě témata v námětech..., obecně... atd jsou celkem v pohodě, ale v těch diskuzích u každé hry už opravdu nezvládám sledovat, kam jsem co napsal... Nicméně jsem neskutečně rád, že se tady o to stará někdo takto dokonalý ;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
T.I.M.E. Stories: Případ Marcy
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 4 dny