Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Sledování diskuse
Ahoj, neuvažuje se o zavedení této funkce? Nebo je a já ji nevidím? Díkysom
Vyriešil som to pomocou IFTTT + RSS. A filtrujem postupne v Gmaili diskusie/hry, ktore ma nezaujimaju :)
...
asi myšleno jako třeba zobrazení počtu nových příspěvků v diskuzi od doby co ji člověk měl naposled otevřenou...
...
Alebo myslené ako oznámenie od Trola, o novom príspevku v diskusii, prostredníctvom súkromnej správy.
Prípadne by možno stačila funkcia, aby si užívateľ mohol označiť obľúbené diskusie a tie sa mu potom zobrazovali pod dákou konkrétnou záložkou.
Záložka
Možnost označení diskusí a záložka pro takto označené diskuse by byly fajn :-)
(za mě)
OK
Dobrý nápad, taky bych byl pro a pokud ji chcete, pište sem:
https://www.zatrolene-hry.cz/kontakt/
Nenapíše nikdo, nebude to.
Napíše jeden, nebude to.
Napíše 200, Zeus vyřeší.
...
Já měl za to, že to z nějakých technických důvodů na ZH není možné, protože jinak už to tu dávno je, jakožto první věc co diskuzní fórum potřebuje, aby se lidi vraceli. Ale budu jen rád, pokud se pletu...
Zaklady
To su proste zaklady kazdeho normalneho fora, nie aby si uzivatelia, taketo funkcie museli žobrat..
Mia san mia...
chybí to tu
Ano, přesně tak.
To je přesně to, co jsem si řekl, že tu chybí, jakmile jsem napsal první post do diskuze.
Prostě v tématu, kde něco napíšu (lépe i když nenapíšu nic a chci to téma i tak sledovat), by bylo super zaškrtnout něco jako "sledovat téma" a když by tam někdo něco napsal, tak by přišlo upozornění.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Shuffle Heroes EN, počeštěný
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 4 dny