Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
SafeTrade
Používáte SafeTrade? Jak je to rychlé? Zajímají mě zkušenosti. Četl jsem v podmínkách, že služba v rámci ČR, SR je zdarma. Popravdě ještě jsem to nepoužil. Díky.
Když je SafeTrade povolen, použiji ho. Připsání peněz na SafeTrade účet je rychlé stejně, jako jakýkoliv bankovní převod peněz z účtu na účet.
ST účet je ve Fio bank, takže i záleží z jaké banky peníze posíláš (máš-li ho též u Fio či ne).
Za mě, ať je klidně ST jediná možnost, jak na bazaru provádět platby, nemám s tím problém.
Obchodovala jsem přes ST jenom jednou, a rychlost mě překvapila. Do pár hodin od přijetí peněz na účet se to objevilo na ZH a vše šlo strašně rychle.
Já sama to nevyužívám, ale pokud na tom někdo trvá, nemám s tím problém.
Mám bazar skóre 48 a ještě nepoužil. Na mém aktuálním inzerátu to mám zapnuté, tak možná budu mít své poprvé. ;-)
Ja to mam zapnute porad. Par lidi to na muj inzerat pouzilo ale je to v mensine. Penize jsou na ZH ucte hned.
Po rozhovoru z Diem na Zatroconu to již nechávám svých inzerátů povolené. Platbu předem, nebo safetrade sám nevyžaduji pokud je kupujcí na první pohled v pohodě (mnoho pozitivních hodnocení).
edit: Zeus mi v zásadě osvětlil, že se již několikrát v bazaru vyskytli podvodníci. Safetrade zásadně zvyšuje důvěru a ochranu obou stran. Pochopitelně, kdo má desítky pozitivních, má tu důvěru tak nějak implicitně. Případné mínusy doporučuji rozkliknout a přečíst důvod. Občas jsou to malichernosti.
Dávam to ako možnosť voľby. Je to dobré pre tých, čo kupujú zo zahraničia a majú problém s platbou. Safe trade to za nich vyrieši. Pár krát si kupujúci nevšimol, že je možnosť ST potrebné zvoliť včas a potom už bolo neskoro. Na tom by sa možno dalo niečo vylepšiť.
Díky za pozitivní názory, těší mě, že to máme docela rozumně udělané :-). Jen pro zajímavost, příjem peněz je plně automatizovaný a mezi přijetím peněz na účet v bance a připsáním do našich systémů může být max asi 1-2 hodiny, protože se naši trolíci do banky chodí koukat 1x za hodinu a pak zas jiný trolík běhá jednou za hodinu a připisuje peníze do SafeTrade transakcí.
Vyplacení peněz už dělám ručně (systém mě “pouze” automaticky upozorní, že je něco k vyplacení), ale já jsem raději víc opatrný a zatím to dělám hodně manuálně a přitom to dost kontroluju. Jen teda zdá se, že si budujeme větší a větší důvěru mezi uživateli a těch SafeTrade transakcí fakt narůstá, takže budeme muset automatizovat i toho.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Fliptown CZ (ve fólii)
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 3 dny