Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
SafeTrade
Prosím Vás, kdo máte zkušenost s obchodováním na Bazaru, jak dlouho trvá vyplacení peněz ze SafeTrade? Prodával jsem tam dvě hry, u obou je povrzeno doručení kupujícímu (tuším 12.9.), ale peníze ze SafeTrade dosud nemám. Je to běžné?.
Napiš dotaz Diovi přes kontaktní formulář dole v patičce stránky (Kontakt) - SafeTrade vyřizuje on
.
Už před několika dny jse jsem psal zprávy jak přes formulář, tak i přímo uživatelům Zeus a mindlesSheep a všechno bez odpovědi.
Jako jestli toto má být služba zajišťující bezpečný převod peněz tak díky, ale příště radší na dobírku :/
Vyplaceni
Jak dlouho to trvalo než vyplatili? Včera psali že provedli převod a pořád nic nemám na účtě a přesto že vždy nejpozději v 8 mam na účtě
@Mike63
Pokud vím, tak banka má na převod 3 dny.
Jinak já SafeTrade nepoužívám a nikdy nepoužil - jdu raději do rizika a když prodávám, tak SafeTrade zakazuji. Je to podle mne nedotažená a komplikovaná služba. Možná mám štěstí, ale mám na svém kontě už desítky transakcí a vždy bylo vše v pořádku i bez SafeTrade. Tím ale neříkám, že se občas neobjeví v bazaru podvodníci, ale s tím rizikem do toho jdu.
...
Vyplácení přes safetrade trvá tak 1-2 dny. Pokud to trvá déle, tak napiš buď do kontaktního formuláře, nebo radši rovnou mě.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Divukraj
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 3 dny