Průzkum +/-

Ahoj všem,
musím říct, že plusování a mínusování mi docela chybí.
Rád bych proto zjistil, zda jsem sám a co vy na to.

Já říkám: Chci to zpátky :-)
29.5.2012 11:01:12

chci to zpět
stejně jako Eyron

29.5.2012 11:04:52

já taky, ale...
pouze NEanonymně

29.5.2012 11:05:46

+/-
Taky se mi stýská!

29.5.2012 11:05:47

nepotrebuju
vzhledem k tomu, jak to ke konci vypadalo a vzhledem k tomu, jak takove ficurky dopadaji rozhodopadne nechci a nepotrebuji

29.5.2012 11:09:58

Si děláte...
Mě se po nich teda nezastesklo ani na pikovteřinu, mám radši když je radši nějakej zcestnej komentář ignorovanej než mínusovanej, ale kdyby to bylo neanonymní tak budiž (ev. zavíst toliko plusy) ...

29.5.2012 11:11:17

+/-
Podle me jsou minusy blbost, kdyz uz, zavedl bych jen plusy, minusy jen delaji zlou krev. Ostatne, na BGG to take tak dopadlo a ze stejnych duvodu. Chtel bych videt ty blbecky, co ke konci minusovali uplne vsechno a nelogicky.

29.5.2012 11:25:00

+/-
me taky chybi ale chapu proc se to zrusilo, ten system byl dobry clovek hned videl uzitecny komentar jako odpovedi na otazky k pravidlum atp. skoda ze se to anonymne zvrhlo v random klikani

29.5.2012 11:25:01

+/-
Mě to taky chybí a za rozumné považuji
1) Rozkliknout možnost seznamu, kdo plusoval a kdo minusoval
2) Pokud by bod 1) nebyl technicky možný, tak tedy nechat jen plusy, i když u mne to bylo asi tak vyrovnané - chtěl jsem podpořit pro mne kladný post a na druhé straně jsem měl potřebu omínusovat něco, co se mi nelíbilo (a nemám problém za svými plusy a mínusy neanonymně stát).

Za mne - já ten systém stejně jako Eyron postrádám, smysl v něm vidím a to i přes problémy, které přinášel.

29.5.2012 11:30:40

nechýba, ale uvítal by som
uvítal by som, ale jedine so zmenou. A to je neanonymne a iba plusy.. Mínusy prúdia u niektorých jedincov iba vášne.. a ak niekto chce dať mínus, tak namiesto obyčajného zaškrtnutia, nech to napíše s čím nesúhlasí..

29.5.2012 11:31:24

ešte
tiež mi chýbala možnosť napraviť ukliknutie, resp. ak som zmenil názor, oprava už nebola možná..

29.5.2012 11:33:08

to stOKYi
Nesouhlasím má stejnou funkci jako souhlasím. Pokud nezdůvodňuju plus, tak nevidím důvod proč zdůvodňovat mínus.

Pokud to není nějaký konkrétní hmatatelný problém, kde mínus lze zdůvodnit snadno, tak to mínus může být i to, že já mám k celé probírané věci negativní postoj, protože jsem byl jinak vychován, mám jiný životní názor, atd. atd. Cítím povinnost se proti něčemu vymezit, ale zdůvodnění by třeba bylo na několikastránkový elaborát, abych mohl být pochopen, proč jsem to mínus dal. Stejně tak je to s plusem. Vím, je to extrémní příklad, ale snad to trošku vystihuje to, proč jsem zastáncem i mínusů.

29.5.2012 11:50:47 | Upraveno autorem (porovnej)

re
Jinak pokud je to možné, napadlo mě pár věcí:
1) NEanonymě
2) možnost +/- pouze např. od 50 bodů, aby to neplevelili noname trolové...

29.5.2012 12:01:32

zahory za doly, mé zlaté mínusy, kde se pasou
souhlas, taky mi přišly fajn, plus i mínus, ale ta neanonymita by tomu rozhodně prospěla. taky by to pomohlo rozlišit kontroverzní názory, které dostávají pluska i mínuska.

29.5.2012 12:07:06

kren
tak to je vec názoru, ale ja si myslím že ak dáš plus, tak súhlasíš s tým čo tam je napísané a nieje o čom.. ak chceš môžeš doplniť, ale ak nesúhlasíš, tak to si už určite komentár vyžaduje že prečo nesúhlasíš.. A v tomto prípade mínus môže byť aj ako nepochopenie celého postu ako to POSTER (zaujímavé slovo) celé myslel.. Preto by pre celé pochopenie veci malo byť zdôvodnenie .. ale to sa už asi trochu aj zamotávam.. :)) Mínusky budú vypudzovať podľa mňa iba emócie a konflikty.. Ale to je iba môj názor a verím že ty a niektorí ostatní lidze majú iný :)

29.5.2012 12:07:44 | Upraveno autorem (porovnej)

eyron
za ten post si pripis jedno velke zelene +

29.5.2012 12:09:05

to stOKYi
Jasně, že rozdílné názory vyvolávají konflikty a souhlasné přitakávání ne. Od toho přece rozdílné názory jsou, kdyby vždycky všichni se vším souhlasili, tak se žádné věci neposunou dopředu. Nesouhlas přece znamená, že se zamyslím nad svým názorem, že může být pro někoho nepřijatelný a umožňuje mi to zamyslet se jestli opravdu to, co prosazuju je 100% správné. Každé velké věci vznikaly z pochybností v sebe sama, nikdy ne ze souhlasného tleskání davu.

Mockrát se mi tady stalo, že jsem byl omínuskován a když jsem si po sobě zpětně přečetl, některé své posty, tak jsem sám přišel na to, proč jsem mínusy dostal. Samozřejmě jsou tu mínuska trotlů, jak je nazval eyron, ale u mne v celém tom systému převládaly klady nad některými excesy trotlů.

29.5.2012 12:23:55 | Upraveno autorem (porovnej)

kren
pleteš si pojmy trolové a trotlové. nebo jenom při čtení vynecháváš a doplnujes písmenka? taky se mi to občas stává

29.5.2012 13:02:50

to Elenistar
Nepletu !
Trotl ... uživatel, který dává mínuska k naprosto nesmyslným postům.
Trol ... tak tohle je asi všem jasné

Pojem trotl lze nahradit pojmem blbec nebo podobným výstižným výrazem

29.5.2012 13:19:05

absolutne nepostradam
jsem rad, ze tu zmizelo cejchovani a pokud nekdo s necim nesouhlasi a chteji se k tomu vyjadrit, je tu od toho diskuse. Plesknout nekomu minus je velmi jednoduche. Ja to vidim tak, ze pokud se mi nechce vyjadrovat ,tak se proste nevyjadrim a nepotrebuji nikde halasne vytrubovat NE NESOUHLASIM! nejakym cervenym minuskem. Obvykle kdyz s necim nesouhlasim, tak k tomu mam duvod a obvykle ten duvod tedy sdelim. Pokud to pro me nema cenu sdelovat, tak se radeji nevyjadrim a to ani kliknutim na minus. To je muj skromny nazor.

29.5.2012 13:26:17

Eyron
Já říkám od začátku, když už hodnotit, tak jen v diskusích u her, kde to má význam pro toho, kdo hledá odpověď na konkrétní věci kolem hry.
Co se tady hodnotilo především, byly podle mě osobní sympatie či nesympatie a vedlo to k nekonečným debatám. Jelikož diskuse víc čtu, než se jich účastním, tak mně moc nezajímá, kolik lidí s kýmsi souhlasí nebo ne, když si názor umím udělat sama.

kren
Já právě dost často nechápala, proč ten který názor má mínusy. Kolikrát to ani nebyl názor.

Když už, tak jen plusy.
Zeus musí mít radost ;)

29.5.2012 13:29:12

to Eyron ad re 2)
tak to spis za body. tak nejak pekne geometricky dle poctu udelovanych +/- behem dne

29.5.2012 13:29:50

+ -
Ja nevidim v minusech nic dobreho, jak uz bylo receno, rozpor s nazorem je treba okomentovat. Navic to plodi straslivou agresi, na zh by byla polovina postu kdyby nebylo rozcilenych reakci typu:
- proc jsem dostal minusy ?
- dyz teda minusy tak ja nic delat nebudu

souhlasim jen o pridani plusu. Minusy plodi zlou krev a jsou spise kontraproduktivni protoze vice podnecuje flamewary

ps.
kren: jestli trol myslim uzivatel ktery pro sve poteseni provokuje vsechny ostatni s cilem je vynervovat tak to pote vsichni chapeme spravne :) protoze Trol s velkym T muze byt jeste navstevnik ZH. (troufam si rict ze to Eyron myslel v prvnim smyslu co jsem napsal)

29.5.2012 13:33:55

ikri
"mně moc nezajímá, kolik lidí s kýmsi souhlasí nebo ne, když si názor umím udělat sama"

velmi vystizne receno

29.5.2012 13:39:16

+/-
chtěl bych zpět hodnocení příspěvků.

29.5.2012 13:44:47

to Falco a Elenistar
Prosím čtěte pořádně a rozlišujte mezi pojmy
TROL versus TROTL

Ad pluska:
I když jsem zastáncem raději jenom + než vůbec žádné hodnocení, tak jen v plusování moc smysl nevidím a netuším, k čemu by to bylo dobré bez vyváženosti na druhou stranu.

Edit: Je pravda že Eyron o žádných Trotlech nemluvil. Trotly jsem zavedl já pro označení Trolů, kteří trotlovsky kazí systém hodnocení.

29.5.2012 13:54:25 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Unmatched - Robin Hood vs Bigfoot CZ ve folii 2ks
Unmatched - Robin Hood vs Bigfoot CZ ve folii 2ks
Akt. cena: 499 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas