Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
připomínky
O víkendu se v rubrice "Nejlépe hodnocené hry" objevilo najednou na prvním místě Go. Ač je to hra, kterou mám velmi rád, tak mě překvapila jedna věc. Z ničeho nic je Go na 1.místě a předtím nebylo ani v první desítce. Dnes koukám do rubriky a Go již opět není mezi prvními deseti hrami. Mohl by někdo krátce vysvětlit, co se stalo.Jednoduché...
V seznamu Nej her jsou pouze hry, které mají 20 nebo více hodnocení... Takže pokud má hra hodnocení 10/10, ale pouze 19 hlasů, může se po dalším hlasu najednou objevit na prvním místě.
Objevila se a zmizela proto, že jsem o víkendu shodou okolností nahrál na web pár změn a jejich součástí bylo i navýšení počtu hlasů potřebných pro zařazení do žebříčku z 15 na 20.
Zeus
Díky za vysvětlení.
V profilu hráče je i možnost "obec" ... hezky specifické :) Ale když jsem tam chtěl nastavit svou obec, zjistil jsem, že tam není... některé obce byly rok dva zpátky přešoupnuty do jiného okresu, konkrétně teď mluvím o moravskoslezském kraji. Šenov teď spadá pod okres Ostrava-město, a okres Ostrava-město má nyní asi 13 obcí místo nabízené jedné. Vím, je to úplná prkotina, ale proč se o tom nezmínit, když jsem to zjistil :)
jedna mimo
Změna použitého fontu na stránkách je každopádně zajímavá, nicméně mám pocit, že se v něm malinko hůř čtou souvislejší texty (i proto, že je menší)... ale možná je to jen o zvyku.
...
nevím jestli je problém jen u mě v Opeře, ale nefunguje mi přepnutí na starší stránky v diskuzích, vždy se zobrazí jen tak poslední stránka
starší diskuse
Teď jsem narazil na stejný problém jako Beholder. Používám IE.
prepinani stranek
taky mam ten problem zrovna jsem to chtel psat, pouzivam Chrome
Starší diskuse
Firefox - stejný problém
opera
taky tak.. ale předpokládam, že to je tím, že se Ondra v tom ted hodně vrtá...:)
IE8
Potvrzuju stejny problem.
RSS
Ja to budem omieľať stále a dokola :)
RSSky na hrad! (Resp. najprv musia byť 100% funkčné...)
Jak dlouho trvá zveřejnění?
Jak dlouho trvá zveřejnění popisu hry, který jsem přidal (Malifaux)?
Díkec
Zveřejnění článku...
Omlouvám se, teď trochu nestíhám, řeším nějaké trable s bytem... Snad bych se k tomu zas měl dostat o víkendu.
:-)
napsal jsem ten clanek pro malifaux blbe nebo je tam jen fronta... ? :-)
Zeus
Moc chválím tvou novinku - možnost okomentovat hodnocení u hry. Hned jsem si to zkusil u Starcraftu stručným zápiskem, ale zřejmě nebyl tak stručný aby se tam vešel. Nešlo by třeba rozšířit to okno, které se objeví když se klikne u hry na Hodnocení a tím by se mohl prodloužit popisek a navíc by to bylo i přehlednější. Klidně bych se mi líbilo i kdyby se po kliknutí na Hodnocení otevřela nová stránka (respektive Nový List v opeře, nevím jak se to jmenuje v jiných prohlížečích
Sakryš, to je rychlost... :-)
Ještě než jsem o tom stihl něco napsat, tak už se o tom ví :-)
Je to teď upraveno tak, aby se do databáze vešlo 1024 znaků. Cokoli delšího by už asi měla být klasická recenze...
Ještě ke komentování hodnocení
Pokud má hodnocení připojeno textový komentář je v detailu hodnocení před hodnoceními bez uvedeného komentáře (protože je pro návštěvníky hodnotnější).
Také uvažuji o tom, že bych hodnocení s komentářem dal při výpočtu průměrného hodnocení hry větší váhu než hodnocení bez komentáře.
Co vy na to?
Zeus
ok, když myslíš, já bych to ještě malinko prodloužil. A určitě bych tam dal nějakým způsobem stopku nebo něco, protože do toho okna jsem napsal více znaků než máš povoleno, ale zobrazí se jen těch 1024
Počítadlo znaků...
Jo, mám to vymyšleno tak, že bych do toho okna dal počítadlo zbývajících znaků... Jen ho musím ještě napsat :-)
Zeus
Tak toto je výborné!
Zeus
Chválím naše božstvo za komentovaná hodnocení! Výborný nápad a precizní realizace:)
Neodolal jsem a hned jsem "zasvinil" několik her pár plky. :D
aukce
Je tam napísané, že končí za, ale uvedený je dátum. :)
kardo
Vím o tom už docela dlouho, ale když už jsi to takhle veřejně odhalil, tak jsem to opravil :-)
Bylo to vcelku triviální, ale nejen člověk je pověstný svou leností... Bozi na tom nejsou jinak ;-)
titulka - sekce Nové články
Šla by u rubriky nových článků na titulní stránce udělat možnost rozkliknutí ("Starší nové články", něco jako "Starší novinky" u boxu novinek) ?
Když je člověk delší dobu pryč a pak se vrátí na net, tak obvykle přibylo víc než pět nových článků, a bylo by fajn mít přehled, které to byly - tj. možnost rychle prolétnout, jestli někdo nenapsal článek k některé z her, které mě zajímají.
Pokud se to tu již řešilo tak prosím považovat za bezpředmětné.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
SAN Marco
Akt. cena: 520 Kč
Končí za: 5 dnů